keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Uusi kone ja kamera palannut reissusta

Käytiin tosissaan Pohjanmaalla anoppilassa ja tuotiin kamerakin takas kotia. Nyt saa taas räpsiä kuvia, vaikka en kovin hyvin sitä hommaa hanskaakaan niin tykkään kuitenkin. 

Tietokone päätti hajota ja vihdoin ollaan saatu uus tilalle hankittua. Vanha ei vaan yksinkertaisesti suostunut enää käynnistymään. Onneks kerettiin varmuuskopioida kaikki kuvat ja videot ennen pahinta. Mutta nyt siis uus tietokone on käytössä. 

Näissä ekoissa kuvissa on keskimmäinen lapsosistani tekemissäni viidakko velourhousuissaan. Nää on siis ihania sovitus kuvia. Tämä neiti ois mielellään aina ilman vaatteita, niin nytkin ilman paitaa. 


Tulin muuten justiin kirppikseltä ja poju nukkuu rattaissa. Tytöt on tänään päiväkodin hellässä huomassa. Ihanan rauhallista täällä. Pitkästä aikaa kerkee oikeen istahtaa tietokoneelleki(paitsi nytki kahvi oottaa pannussa ja poju varmaan herää kohta). Tässä tän päivän "löydöt"...

Nuo farkut oli H&M:n eikä kellekään sopivat, mut ajatus tehdä niisrä pojulle housut hyödyntäen mm taskuja.Näille jäi hintaa 1,50€. Lukemista 2€ (tarttuu melkein joka kerta jotain lukemista itelle. Vielä kun olisi aikaa lukea.)Pinnasängynpäädyn korotuspalikat 5€, Sukkahousut 1€ ja villasukat 1€.

 Tässä edelliseltä kirppisreissulta jotakin. Nää on nyt aika ryppysiä, ku oon ne justiin pessy ja ovat siis kuivumassa. Mut tälläsia tyynyliinoja 2kpl 2,50€/kpl... Nää on siis normaalia isompia...ajatus tehdä tytöille liivimekot.
 Ihanaa autokangasta.Tää on ihan puuvillaa...En vielä tiiä mitä siitä tekisin, mutta tykkäsin kuosista. Hinta oli muistaakseni 5€ ja kangasta oli 1,90m

Ja itelle pitkästä aikaa jotakin päälle pantavaa. GinaTricotin trikoo tunika/mekko 6€.


Tälläsia löytöjä kirppikseltä... Nyt on ompeluksia tullu tehtyä aika vähän. Yks paita jonka kanssa oon taistellu on edelleen kesken. En tiiä tuleeko ikinä valmista. Oisin niin halunnu vanhimmalle tytölle siitä paidan. Mutta menin itse soveltamaan kaavoja niin sen siitä saa. :)

Tilasin sitte lisää kangasta, vaikka välillä tuntuu et joka paikassa on kankaita. Mutta oli ihan pakko saada sitä Kameleont Designin apina trikoota. Oon nähny liian monella siitä tehtyjä lastenvaatteita, et piti ihan Ruotsista tilata. Nyt ois Ikasyrilläki ihania kankaita. Mutta menin ostamaan uuden ompelukoneen(käytetyn), niin täytynee tässä hieman tasailla noita menoja ja tilata vaikka ens kuussa sitte(sit on tietenki mun tuurilla kaikki ihanat loppu..grrr)...Nyt siis hurruuttelen PFAFF ClassicStyle Fashion 1523 ja saumuri on joku Janomen vanha,,,senki käytettynä hankkinut.


Nyt mä lähden sinne kahville, jotta kerkiin sen juua ennen ku pitää antaa pojulle syömistä.

Ihanaa aurinkoista kevättä!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti