maanantai 26. joulukuuta 2011

Nytkö se jo on ohi?!?

Siis joulu... 

Meillä on nyt jouluna otettu rennosti... aattona oltiin mun vahempien luona koko päivä...kotoa lähtettiin heti aamupalan jälkeen ja takas tultiin vasta yöllä... Saunottiin, syötiin ja nautittiin kiireettömyydestä ja seurasta...ja kaikesta mahdollisesta..Rentouduttiin.. Pukkikin vieraili ja lapset olivat onneissaan...


Mummolassa oli myös lasten serkkuja, joista lapset olivat mielissään. Tytöillä oli yllään jo aiemmin postaamani velourmekot ihanasta Ikasyrin sydänvelourista. Tonttulakit valmistui pika surautuksena Kangastukun puna-valkoisesta pallotrikoosta ja valkoisesta resorista. Näitä piti tehdä niin, että nukeillekin riitti. ;)

 Herkkukipot kiinnostivat myös pojanviikaria... Aina kun silmä vältti, oli poika änkenyt suun täyteen karkkia... ;) Onneksi ei kuitenkaan tullut siitä pahoinvoivaksi (esikoisella herkästi tulee paha olo makeasta)... Ja saahan sitä jouluna herkutella! 

Kuopus sai myös tästä ihanaisesta Ikasyrin sydänvelourista haalarin. Tämä valmistui juuri ennen joulua. Tämä on ihan oma sovellus mustikkahaalarista... kangas ei riittänyt tarpeeksi pitkiin lahkeisiin, joten jatkettiin hihoja ja lahkeita resorilla. Tässä on myös huppu, joka on otettu pois päästä ku pitihän se saada pikkuisellekin tonttulakki päähän. 

Poitsu nukkui lähes koko jouluaaton! Niin meni hänen ensimmäinen joulu! ;) Mikäs siinä oli nukkuessa, kun kaikki läheisimmät ihmiset pörräsivät koko ajan ympärillä. Poitsu sai siis nukkua olohuoneessa meidän kaikkien keskellä! :)
Tytöt olivat onneissaan lahjoistaan, vaikkakin nuorempi tytöistä(3v.) ei oikein ymmärtänyt sitä että isosisko sai sellaisia lahjoja mitä hän ei saanut... Siis määrällisesti saivat varmaan samanverran, mutta kun sisällöltään paketit olivat niin erityyppisiä. (toiveetkin oli ihan eri maata ja niiden mukaan hankittiin sitten lahjat)


Nyt on sitten joulunpyhät kulunu mukavasti kotona oleillen ja lahjaleluilla leikkien, peleillä pelaillen... Tänään on katseltu myrskyä vain ikkunan takaa. Mies ja tytöt kävi vaan sen verran pihalla, että veivät roskia. Ei yhtään huvittanu lähtä kokeilemaan onneaan, josko minun päähäni ei lentäis niitä puiden oksia jota on joka paikassa...siis isoja sellaisia... Meidän onneksemme meillä on ollut koko päivän sähköt... Niitäkin kun on niin hurjasti joilta tänään on ollut sähköt poikki... 

Mutta, huomenna taas koittaa arki ja mies menee töihin! Aamulla ensin käytän vauvan neuvolassa tarkastuksessa. 
1 kommentti:

  1. Niin se joulukin vaan hurisee ohi :) Mukavia kuvia teidän joulusta, ihanat kaikilla nuo sydänvelourjutut :) Voi tuota pientä nyyttiä, passaa sitä nukkuakin kun on noin lämpimät ja hienot vermeet päällä :D

    VastaaPoista