tiistai 25. joulukuuta 2012

Joululahjuksia kummilapsille

Paljon on tullut uurastettua joulun alla. Ompeluksia on valmistunut, mutta kaikki on jäänyt bloggaamatta. Osittain siksi, etten ole halunnut paljastaa pakettejen sisältöä ja osittain ajanpuutteessa. Nämä on siis paljastuneet kummilasten paketeista. Muille en sitte ommellukaan mitään.

3vuotias kummipoitsumme sai Little Lamp kaavalla tehdyn paidan Marimekon trikoosta. Koko tässä muistaakseni 98cm pikkusen pidennetyillä hihoilla+helmalla, jotta menis sitte pitempään.


6-vuotiaalle kummityttöselle syntyi yömekkonen pikasurautuksena vkonlopun aikana. Alkuperäinen kaava on Mocking Bird -yömekko Ob:sta 6/2009. Hihansuista ja kaula-aukosta jätetty resorit pois, pituutta hihoihin lisätty runsaasti(oisko ollu 10cm, kun kaavassa koko 116cm ja 122/128cm piti saada). Kaula-aukossa kuminauha kuja, joten rypyttyy vähän kuminauhan avulla ja hihansuissa myös kuminauhat. Helmaan lisätty kankaasta täysleveä*2 rimpsu, jonka rypytin sopivan mittaseksi framilonin avulla. Pienenä lisänä sivussa "Handmade"-merkki Royal-tuotteelta. Ja kangas on Nanson trikoota Kangastukun palalaarista. Oma tyttönen pääsi koekaniiniksi/sovitusnukeksi, mutt ei ollut kuulemma yhtään kivaa ku ei ollut sille tuo yömekkonen. Olis kuulemma kelvannut. 


Ja 8-vuotiaan kummitytön pakettiin käärin tuubihuivin ja pipon. Tuubihuivi on kaksinkertaista trikoota ja pipossa vuorina velour+fleece kaitale ala osassa pipoa. Menee siis pakkasillakin. Pipo on muokattu Ob:n ruttupipon kaavasta(en nyt just muista missä lehdessä se oli, mut tais olla tän vuoden joku lehti) ja tuubihuivi on tehty yksinkertaisesti lopusta kankaasta. Pipo on siis leikattu päällekkäin kaksi kappaletta, jotta leveydestä kuluisi mahdollisimman vähän. Päällikangas on Fabriinalta tilattua trikoota, jota tähän meni yhteensä 60cm ja vuorikankaat on sitten omista varastoista(oisko velour kangastukusta ja fleece ek:sta). 


Ihanaa joulunaikaa kaikille, ja onnea tulevalle vuodelle! :) Me lähdemme aamulla anoppilaan ja palataan kotia uuden vuoden viettoon. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti