tiistai 2. heinäkuuta 2013

Huppareita kesään ja syksyyn :)

Meillä on taas ollut vesivahinko(keittiössä), niin se on hidastanut tätä harrastamista. Nyt parhaillaan ollaan(tai siis remonttimies on) asentamassa keittiöön uutta lattiaa. Jospa tää tästä taas muutamaks kuukaudeks olis taas ohi. Syksyllä alkaakin sitten putkiremppa. Mutta jotain illan hämärinä hetkinä kotona ollessa on tullut tehtyä. 

En tiiä mikä mullekin on tullut, kun ennen en juurikaan käyttänyt joustista. Koska mä en vaan jostain syystä tykännyt siitä. Mutta jostain syystä niitä on ruvennut kertymään meille. Hups. Keväällä, kun Metsola painoi uudelleen punaista hippie-joustista tilasin sitä palan. Tarkoitus oli tehdä tytöille kesäksi liivimekot, mutta enpäs tehnykään. :) 

Ne muuntautuikin tämmöiseen muotoon, lyhythihaisiksi huppreiksi. Esikoiselle valkoisilla resoreilla ja nuoremmallle tytölle keltaisilla. Kaavana Hoops t-paita, jolla oon monia t-paitoja jo tehnytkin. Väljyyttä lisäsin vähän, jotta syksyllä mahtuu sitten pitkähihainen alle. Ja hupun piirtelin omin kätösin. Sivusaumassa vielä lappu "uniikkikappale", Royal-tuotteelta. Resorit valkoinen kangastukusta ja keltainen Hannan Kankaalta. Hannan Kankaan tilauksessa tuli tilattua myös pojalle joustista huppariin. Kaavana Tikrutin koossa 92cm. Hihoihin ja helmaan lisäsin pituutta, niin tämä on just hyvä metrin mittaselle pojalle. Lisäilen sovitus kuvaa, kun poitsu suostuu kuvattavaksi.

Vetoketjun laitto ei menny ihan nappiin, mutta ei tuo minusta liian pahasti kupruille.. 

Muistin tässä yhtäkkiä, että muistan saaneeni joltain haasteen joku aika sitten johon en ole vastannut. Lupaan ottaa haasteen työnalle lähipäivinä. Nyt täytyy kuitenkin mennä katsomaan joko pääsis keittiöön laittaa lapsille ruokaa ja sit mun täytyykin suunnata töihin..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti