torstai 13. lokakuuta 2011

Me and I -kutsut

Meillä, tänään, illalla....
Ihanaa...

Ja mitäkö olen tehnyt..leiponut, siivonnut ja taas leiponut ja siivonnut ja koko viikon melkein.. :) enpä oo paljon ompeluksiin kajonnut. Nyt koneet ja kankaat siivottu kaikki pois tieltä nätisti nurkkaan, jotta kehtaan päästää vieraita tänään kutsuille. 
Vielä pitäs vähän heilauttaa imuria ainaki keittiössä ja eteisessä..
Ja sit vois laittaa kaikki tarjottavat valmiiks lautasille jne, jos sitä vois sitte iteki olla rauhassa illalla (eipä taida meikäläiseltä onnistua ;) ).


Mutta, tässä jo aiempia tekeleitä. Pojalla käyny yökkärit pieniksi, joten uusia tarvittiin (ja tarvii vieläkin). Ens hätään testaamaan paria erilaista kaavaa. Molemmat kaavat ovat Ottobree lehdestä 6/2009. Ja vihreä palloisen yökkärin takia piti hankkia nepparipihdit. Siis prymin. Tilasin ne Royal- tuotteesta ja toimitus oli jälleen todella nopea! Siis lauantaina tilasin, ni tiistaina oli paketti postissa! Uskomatonta, mutta totta.
Kaavana tuossa vihreäpalloisessa on Naava -potkuhaalari ja tuossa toisessa Night Owl -yöpaita ja Stripy Legs pitkikset. Tykkään enemmän tuosta kaks osasesta, mutta ois voinu olla tuo paita himpun verran pitempi... Näitä teen varmaan lisääkin. Kankaat, niin vihreä pallokangas paikallisesta liikkeestä poistokorista. Oranssi resori kangashamstereista. Oranssi auto/asuntovaunu jersey ikasyristä ja musta trikoo Triteksiltä.
Luulin, että mulla olis ollu koneella myös kuvia näistä pojan päällä, eipä ollutkaan. Poika nyt päikkäreillä, joten sovitus kuvia joskus toiste, jos muistan.. ;)

Ja tää body on ollut lähes valmiina jo ties miten kauan. Vain nepparit puuttunu.. muutaman kerran niitä yritin vasaralla hakata, mutta onnistuin kämmäämään... Joten nyt kun sain hankittua ne prymin neppari pihdit sai tämä body nepparit paikoilleen ja käytössä on. Kaava on oma sovellus jostain Ottobreen kaavasta muistaakseni. Mulla ei oo sitä lehteä, josta kaavat alunperin on, enkä oo fiksuna merkannu et mistä lehdestä alkuperäset kaavat on piirretty. Voi olla että ei ees oo Ottobreesta vaan jostain ihan muusta... En muista...


Mutta, mun täytynee lähtä valmistelemaan iltaa... Kohta poitsuki herää päikkäreiltä enkä oo saanu juuri mitään aikaseks sinä aikana (tarviiko aina saadakaan?)..

Mutta pakko mainita näin loppuun, että mulla on ikävä mun vanhinta tyttöä! Se on mummolassa. Ekaa kertaa näin pitkään. Jäi sinne sunnuntaina ja tulee vasta sunnuntaina kotia! Tytöllä ei kuulemma oo yhtään ikävä...tietäski miten ikävä mulla on.. :) Mutta toisaalta ihanaa, että oli tällainen mahdollisuus.... Ei voi muuta ku kiittää kovasti anoppia ja appiukkoa, että ne sen huoli sinne viikoks(ei me meinattu jättää, mutta tyttö sanoi ettei halua lähtä kotia vaan jää sinne...)...Niin ja ikää tytöllä on reilu 4v.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti