maanantai 7. marraskuuta 2011

Sairastelua ja pari ihanaa bodya!!

Meillä sairastellaan taas/edelleen...kuopus ei oo oikeen parantunu olleskaan, mutta torstaina taas nousi kuume jne... pe käytettiin lääkärissä ja korvatulehdushan se vaihteeks... ja kauhee yskä jne. No eipä oo tarttenu tän äitin nukkua taas öisinkään hetkeen.. on nimittäin seikkailtu/valvottu öitä. Kuopus nukkunu vaan pätkiä, kun on vaikea olla maaten.. Rupee heti yskittämään mahottomasti ja muutenki tuntuu olevan tukala olo... 

Viime viikolla kaikista uhkailuistani huolimatta surautin pari bodya kuopukselle..Kiitos Facebookin Ompeluelämää-ryhmän! Siellä kun joku oli just samasta kaavasta muokannu bodyn ja meidän piti saada bodyihin täydennystä (tarviis vieläkin täydennystä)..


 Tää on muokattu OB Baby basics paidasta+osto bodystä...Ekan tein ilman saumanvaroja, ku tuo poitsu on aika hoikkis ja yleensä OB kaavat on meille ihan liian leveitä. No tää oli sit poikkeuksellisen kapeaa mallia ja hartioista kinnaa, ku on saumanvarat jätetty pois.. Toinen sitte saumanvaroilla ja tää on just hyvä... Pidensin tohon ladaan hihoja, jotta saatais pitempi käyttöikä. Ne on korkealla taitteella, joten ns käännettävät hihat.. 


Eli tän vihreen tein siis eka... Kangas on Royal-tuotteesta ja resorit kangastukusta. Lada kangas on metsolan. Poitsu on onnessaan uusista paidoistaan. Voiko oikeesti tollanen reilu 1-vee tajuta jotain tällästa.. Ihan onnessaan hakee narulta omia vaatteitaan joita oon tehny ei siis niitä kaupasta ostettuja...oon aika ihmeissäni.. 

Ja onneksi tilasin viimeksi royal-tuotteesta ne prymin nepparipihdit ja neppareita...ilman niitä en olisi kyllä näitäkään tehnyt.. ne vaan on niin kätevät.. Jotkut tykkää niistä kam-neppareista, mut mun mielestä ne on aika isoja.. On mulla niitäki vähän ja ne pihdit, mut jotenki ne tuntuu liian isoilta tollasiin pieniin bodyihin...

Mut remppa asia ei oo edistynyt yhtään... Mua niin inhottaa elää tässä jatkuvassa epätietoisuudessa, mutta ehkäpä tässä joku päivä joku kertoo mulleki et miten tää homma tästä niinku etenee.. Ei oo kauheen kivaa ku ei tiiä joutuuko kenties jo tällä viikkoo lähteen jonneki evakkoon ja kauako joutuis olemaan... mut sen tiiän et viimisenä pakkaan koneet ja kankaat.. ja ne lähtee jokatapauksessa mukaan.. ;) 

1 kommentti:

  1. Aivan ihania bodeja!!! :) Ja niin suloinen pojanvesseli!! Juu se on tuo Ompeluelämää-ryhmä hyvä innostaja! :D

    VastaaPoista