perjantai 11. marraskuuta 2011

Voihan jummi jammi

Vääsytttäää niin mahrottomasti et en tiiä minne sitä tunkis päänsä... ;) Kyllä vaan nuo lasten sairastelut verottaa.. Viimiset pari viikkoa joutunu herään keskimäärin varmaan 10krt/yö! ja sen kyllä huomaa...Nyt on oma pää ihan jumissa...ei oo moneen päivään jaksanu tehä yhtään mitään... Hyvä että normi arkiset jutut jaksaa, mut ei kyllä mitään "ylimäärästä"..

Hyvään saumaan sattu mulla kirpparipöytäki, nimittäin parhaillaan mulla on pöytä paikallisessa lastentarvike/-vaate kirppiksellä...hirveesti ei oo jaksanu/kerenny siellä käymään, mut onneks ne pitäjät siivoilee niitä pöytiä kans..

Mutta sain alkuviikosta ihanan paketin...Vihdoin saapui Me and i-tilaukseni...Voi niitä riemun kiljahduksia, kun avasin paketin ja lapset näki mitä siellä oli...Kaikki oli eritäin mielissään. Käytössä ovat, mut enpä oo kerenny/jaksanu "sovituskuvia" ottaa...Mutta siis tällaiset meille kotiutui... Esikoiselle vihreä kärpässieni tunika, keskimmäiselle sininen pupu paita ja kuopukselle mustat pöllö housut... Nää on kyl niin ihania...ja lapset tykkää pitää päällä... :)

2 kommenttia:

  1. Onpa kyllä todella söpöjä vaatteita :) Joo täälläkin päin meinaa väsyttää ja laitan sen jonkun verran ainakin tuon pimeyden piikkiin... :( Voimia sinne! :)

    VastaaPoista
  2. Onhan noi tosi ihania...eikä ois kovin vaikeita ees tehä ite, mut silti retkahdin... ;) aattelin päästä vähän helpommalla ite ja tehä sit jotain muuta... :)

    VastaaPoista