perjantai 20. tammikuuta 2012

Mustikkahaalarit...

Pitkästä aikaa jotakin valmista... Nämäkin housut on aloitettu jo ennen joulua, mutta tämä pieni mies tarvitsee aika paljon huomiota, joten nykyään aika harvoin pääsee istumaan koneen ääreen... Niin ja samasta syystä täälläkin ollut hiljaista.. Ja toinen syy on se, että tämä ei aina toimi tämä ihanainen blogger...

Onneksi kerkesin samaan nämä valmiiksi ennen ku käyvät pieneksi. Poitsulla on ikää nyt kuukauden verran ja nämä 62cm mustikkahaalarit on just passelit. Ihanainen sydänautovelour on ikasyristä ja resorit kangastukusta. Vetoketjusta en tiiä mistä, siis kaivettu omista kätköistä. Seuraavat pöksyt taidan tehdä jo kokoa isommaks, jotta käyttöikä pitenee. (ja eihän sitä tiiä millon ne ees saa tehtyä valmiiksi.. ;))Kuukaudessa on tapahtunut vaikka ja mitä! Poika on kasvanut ihan mahdottomasti, ollu joulu ja uusvuos ja ollaan juhlittu ristiäisiä! Ristiäiset tuli aika äkkiä, kun pidettiin miehen siskon lapsen kanssa yhtäaikaa.. Eli kaks kärpästä yhdellä iskulla! :) Toiset olivat kerenneet miettiä ja lähes tulkoon järjestää ristiäiset (pappi oli jo pyydetty, kastepaikka valmiina jne) kun saimme idean yhteisistä ristiäisistä. Päästiinpä kumpikin ehkä vähän helpommalla. Mä leivoin VAIN pari hyytelökakkua(vadelma-valkosuklaa) ja keksejä. 

Nyt mä elän toivossa, että vkonlopun aikana kerkeisin istumaan pitkästä aikaa oikeen ompelukonee ja saumurin ääreen... Mutta pelkään pahinta, että en kerkeä kunnolla siihen istahtaakaan... :)

Ihanaa viikonloppua kaikille! <3

1 kommentti:

  1. Ihanat haalarit ja ihanainen pikkuinen <3 Niinpä se tahtoo olla ettei tuon ikäisen kanssa paljon ommella... :)

    VastaaPoista