lauantai 21. heinäkuuta 2012

Kesävaatteita kesälomalle


Hui, ku on pitkä aika siitä ku oon viimeks päivitelly blogia. No sillekin on oma selityksensä. Ajanpuute ompelusaralla, tietokoneen rikki meno ->uuden hankinta ja sitten tän uuden koneen käytön opettelu. Kesäloma jne. Kyllä sitä aina "syitä" löytyy. ;) 
Tähän oon sitte koonnu joitakin kesän aikana valmistuneita. "Sovituskuvat" on otettu kesälomareissultamme Pärnusta. On muutes aikas mahtava paikka. Me tykättiin kovasti ja varmaan mennään joskus uudelleenkin. :)
Ekaks tytöille tunikat Saksasta tilatusta peikkometsä kankaasta. Olin tilannut kangasta sen verta hintsusti, ettei siitä ois riittänyt kummallekin tytölle tunikaa. Esikoinen sai sitten tunikan pallohihoilla ja -selkämyksellä. Kaava on muokattu 3/2012 Ob:n Hoops t-paita kaavasta. Kaveriks caprit Ob:n Cinnamon leggarikaavalla (lyhennetty capreiksi). Yks värinen punainen trikoo muistaakseni Ikasyrin ja raitanen Marimekon. 

Lopputulokseen olen tyytyväinen, vaikka pitkään arvoin tuon pallotrikoon käyttöä. Minä kun en ole tottunut yhdistelemään tuolla tavalla eri kuviokankaita. :) 
Pojille muokkautui Ikasyrin aivan mielettömän ihana leijona trikoo lyhythihaisiksi, K:lle t-paidaksi ja L:lle bodyksi. Tää kangas on siis aivan mielettömän ihanaa, pehmeää ja raikasta. 
T-Paita kaava on samasta lehdestä kuin tuo Hoops, mutta se poikien malli. En nyt muista nimeä, mutta sama jolla olen tehnyt aiemminkin. Pääntie on pyöristetty (kaavassa v-mallinen), koska tykkään siitä enemmän. Body on oma sovellus Bert-nappilista bodystä. Sekin ollut Ob:ssä. Siihen laitoin sivusaumaan myös tuollaisen merkin "Handmade Unique item", joita olen joskus Royal-tuotteelta tilannut.Sit viel piti lomareissulle saada mukaan uudet kesälippikset. Lippikset on tehty Unikuun-ohjetta soveltaen. ;) Molemmat on kaksin kertaista trikoota ja periaatteessa käännettävissä. K:lla on Jny:n vihreitä tähtiä (en muista mistä tilattu, siitä on jo kauan) ja kuopuksella Ikasyrin leijonaa ja toisella puolella Jny:n tyrkooseja tähtiä. Molemmat Ikasyristä.


Nyt on lomat melkein lusittu ja kohta on taas karu arki. Jospa me sit taas päästäis takas rytmiin, jolloin vois olettaa että mullakin olis aikaa enemmän viettää ompelusten parissa. :) 

Mutta vielä on kesä ja me nautitaan siitä! Vietetään aikaa enemmän ulkona, kuin koneiden ääressä! 
:D

12 kommenttia:

 1. ihanasti yhdistelty nuo vaatteet, raikkaita, tykkään =)

  VastaaPoista
 2. Kivoja! Pallot sopii loistavasti!
  Ihanan keltaista tuo jellona :)

  VastaaPoista
 3. Heiiiiii, liian hienoja! Ihan mun lemppari toi Minean(?!) päällä oleva, jossa selkämys on punavalkonen pallokuosi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti! on se minea.. :) sitä mä vähän arastelin sitä pallokuosia, mut rohkastuin laittamaan ku ei ois muuten kankaat riittäny.. :)

   Poista
 4. Tosi ihania! Kiva tuo Hoops tunikamallisena, pitääpä kokeilla itsekkin =)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihania! Tyttöjen setit niin raikkaita!

  VastaaPoista
 6. Tosi ihanan kesäisiä ja niin kivan värikkäitä! :)

  VastaaPoista
 7. Ihania vaatteita ja selkeitä puhtaita värejä,sopii niin hyvin kesään :)

  VastaaPoista
 8. Ihania! Tuo tyttöjen setin pekkokangas on kyllä tosi ihanaa!

  VastaaPoista
 9. Ihania, värikkäitä vaatteita! Kivat väriyhdistelmät noissa seteissä. Leijonakangas houkuttais kovasti muakin, niin ihanalta se näytetilkun perusteella tuntuu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo leijona on niin ihanan pehmoista! Onneks koko mun palanen ei menny vielä, eli jotain vielä saan siitä tehtyä.. :)

   Poista