torstai 14. kesäkuuta 2012

Astronautteja ja tähtiä

Ensin en tykännyt ollenkaan ja sitten ihastuin. Niin kävi astronauttien kans. Ja sitten ihastuin turkoosiin, enkä löytänyt sitä enään mistään. No löysin sitten vihreää ja nyt olen ihan myyty tälle. :) Astronautit löysin muistaakseni Royal-tuotteelta(sieltä on myös nuo kam-nepit), vuorina oleva lime jersey on ikasyristä ja kanttaukset Hannan-Kankaan jf-keltaista resoria (joo, ensin tilasin väärää ja mulla oli valmiiks jo yhtä väärän sävystä keltasta resoria. eli nyt on sit kolmea eri sävyä keltasta resoria..huh huh..;))  


 Kaava tähän oli uusimmassa Ob:ssä(siis 3/2012). Panda velourhuppari koossa 92cm(+helmaan lisätty pituutta sekä hihoihin). 


 Vähän on reilusti pituutta hihoissa, mut voi käyttää käännettynäkin. Oikeesti ei kaavassa ollu noin pitkät hihat vaan pidensin niitä ihan tarkotuksella pidentämään käyttöikää. Poitsu tykkää tästä ihan hirveesti. Ei meinannu antaa ottaa pois sovituksen jälkeen. ;)

 Ja tähti lippis unikuun tapaan. ;) Tää lähti kyl kummipojalle, mut omalle tein vastaavanlaisen liian matalana turkoosista tähtijerseystä. Siitä ei nyt oo ees kuvaa, mut mun pitäs tehdä vähän parempi versio omallekin pojalle, ni josko siitä sitten kuvaa. ;)

 Ja nää sovituskuvat on niin mahtavia, ku poika kävelee koko ajan karkuun. ;)
 

Böö! ;)

Ja pakko lopuks vielä hehkuttaa, ku tilasin ekaa kertaa Hannan Kankaasta kankaita ni ai että! Tilausta laitoin maanantaina iltapäivästä/alkuillasta ja keskiviikkona noin viiden aikaan tuli viesti, että paketti ois noudettavissa postista! Siis huippu nopeaa! Silloin ei ollut mitään kampanjoita, että varmasti jos sattuu johonkin sopivaan sumaan tilaamaan toimistus kestää kauemmin. Mutta näin tällä kertaa. Niistä kankaista ei oo vielä päässy käyttöön muuta kuin tuo resori. ;)

1 kommentti:

  1. Aivan ihana tuo astronauttihuppari! :) Itsellä tuo ihana kangas odottaa vielä koneen alle pääsyä, niinkuin moni muukin työ ;)
    Mulla on kuutta erisävyistä keltaista, joten älä oo moinaaskaan :D

    VastaaPoista