maanantai 27. elokuuta 2012

Huppareita viileneviin ilmoihin..

Uusin lasten Ottobre ilmestyi heinäkuussa, mutta ensimmäiset ompelukset lehdestä oon saanut tehtyä vasta nyt. Tää malli kolahti heti muhun. Malli on kapea eikä monien vanhojen Ob-kaavojen tapaan leveä teltta ja pituuttakin oli tarpeeksi eikä niinku yleensä että joutuu lisäämään helmaan 5cm pituutta. :) Eli kaava oli kaikinpuolin minusta oikein hyvä. 

Ja kaavana oli siis uusimmasta lasten Ob:stä(4/2012) kaava nro 25. Autumn Forest(koot 110-152cm). 

Nuoremmalle neitoselle tein pienimmässä koossa eli koossa 110cm, vaikka yleensä käyttää lähinnä 104cm vaatteita. Mutta ei tuo liian iso ole kuitenkaan. Hihoissa aika reilusti pituutta ja helmassakin, kun lisäsin siihen kaavasta poiketen tuon resorin. Tytöistä tuo vetoketju etuhalkiossa on hassu ja kiva. :) 


  Nuorempi neiti sai omansa MichasStoffecken kruunu interlockista ja resorit kangastukun pinkkiä resoria. Vetoketju edessä on omista kätköistä. ;) 

 
 Esikoinen sai omansa myöskin MichasStoffecken interlockista. Tuo on niin ihanan pehmoista. Resori on ylläriylläri Kangastukusta ja vetoketju omista kätköistä. Ja esikoiselle tein koossa 122cm ja tuo oli aivan passeli. 


Vetoketjun laittaminen ei onnistunut vaihteeks ihan niin kun ois halunnut. Haasteita jotenkin aiheutti tuo kanttaus ja lähinnä tuo alareuna. Miten siitä saa siistin?! Kyllä nuo nyt välttelee ja eikä sitä varmaan ulkopuolinen huomaa, mutta itse huomaa aina omat mokansa. 

Ja ei muuta kun jatkamaan syysompeluksia! 


ps. täällä sataa vettä ja on synkkää!

2 kommenttia:

  1. Kauniit hupparit! Kiinnostaa tuo malli kanssa - jännitän vaan tota vetskarin kiinnitystä. Mun tarttis saada tukiopetusta noiden vetoketjujen kiinnityksessä ja varsinkin tällaisissa uusissa vetskarijutuissa;)

    VastaaPoista
  2. Kivat! Tykästyin tähän malliin itsekin, mutta vielä on tekemättä..

    VastaaPoista