maanantai 19. marraskuuta 2012

"Puff oli lohikäärme niin iloinen.."

Ja taas sarjassamme ensin en tykkää ja sit rakastuu! :) Näin jossain blogissa tästä sinisestä lohikäärmeestä valmistuneen jumpparin, niin ihastuin. En oikeesti oo ees pitkään aikaan tykänny sinisestä väristä. Tälläsestä oikeesta sinisestä. Nyt pitäs saada sähkönsinistä velouria, josta vois sitte tehdä näille kaverit. ;)

Kuopukselle uusimman ob:n eli 6/2012 kaavalla body. Malli on todella hyvä! Ei tarvii kaventaa ja hihoissakin pituus riittää. Kerrankin valmis bodyn kaava jota ei tarvii muokkailla.  

Kangas tilattu Ottobreen Etsy kaupasta. Resorit kangastukusta. Haaruksissa ohjeista poiketen kaksi prymin nepparia(ohjeissa kolme). 


Ja isommalle pikku herralle metsästetään hyvää paidan kaavaa. Useampia oon kokeillu(en vaan oo kerenny kaikkia tänne laittaa), mutta mikään ei tunnu oikeen istuvan. Koko on jotain 92 ja 98cm väliltä. Ja pömppö maha. Se paita joka istuu hyvin hartioista kiristää mahasta ja hihat liika pitkät. Tai muuten vaan ei istu. 

Tällä kertaa testauksessa Ob:stä 4/2012 Little Lamb-malli (raglanhihainen peruspaita). Tein koossa 98cm. Hihat reilusti pidennetty ja resorit jätin pois. Ja tää istuu kutakuinkin hyvin. Tällä mallilla tulossa jo seuraavakin paita. 


Ja viikonloppuna kävimme Tampereella messuilla. Olipa mukavat messut. Nyt olen täynnä ideoita, mutta en tiedä koska ehdin ne toteuttaa. ;) Ja haaveilen peitetikkikoneesta. Pfaffin Coverlock 3.0 olis tällä hetkellä haaveissa. Että jos jollakin on kokemuksia siitä hyviä/huonoja niin ilo mielin kuulisin niistä! 

2 kommenttia:

 1. Täälläkin haaveillaan peittarista. Olis se vaan niin kätevä!

  Kiva tuo punainen resori + sininen body :)

  Mä oon tehny little lambilla kans ja just on pitäny pidentää helmaa ja hihoja. Muuten ihan kiva, mut meille turhan väljä vielä. Tytöille tuntuu löytyvän istuvampia malleja ku pojille. Mä oon tykänny sit tehä hoopsilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tuo on niin totta, että tytöille löytyy enemmän istuvia paitamalleja.. miksiköhän.. mä tykkään kans enempi tuosta punanen+sininen yhdistelmästä, mutta en voinut tehdä ihan samanalaisia.. ;)

   Poista