perjantai 25. tammikuuta 2013

Evakossa vaihteeks

Me ollaan vaihteeks oltu kahteen otteeseen evakossa vesivahinko rempan takia. Keskiviikko iltana/yöllä tultiin kotia. Mutta remppa ei vieläkään ole valmis. Tällä kertaa meillä on siis vesivahinko keittiössä. Keittiön lattiaa auki ja lämmittimet kuivattamassa sitä. Ehkä jo ens viikolla saadaan ne lämppärit pois sieltä ja lattia takas. Eli sit taas evakkoon ainakin siks aikaa et ne saa sen lattian laitettua. 

Mutta välillä sitä on tullut tehtyä muutakin kuin jotain remppaan liittyvää. 

2-vuotiaamme kasvaa kauheeta kyytiä. Isokokonenhan tuo on aina ollukki, mutta ei sen noin nopee tarttis kasvaa. Tämä tehty aiemmin testatulla kaavalla. Little Lamp Ob:sta 4/2012 koossa 98cm. Aika pitkät hihat/helma jos vertaa esim kaupan paitoihin, mutta se ei haittaa päinvastoin minusta se on hyvä. Eipä tarvii pidentää hihoja/helmaa.

Sivusaumaan lisäsin merkin "Handmade", joka on tilattu Royal-tuotteelta. Siilikangas on Metsolan ja resorit kangastukusta. 
Ekaa kertaa rohkenin tekemään joustiksesta tällaisen paidan. Minusta se kun on ollut aina sellasta hupparimateriaalia, mutta ehkäpä jatkossakin saatan joskus tehdä ihan vaan peruspaidan.
 Tää on sitte erimallinen paita. Siis ihan perusperus paita. Normihihoilla. Samasta vanhasta Ob:n t-paita kaavasta muokattu, ku aiemminkin(esim helikopteripaita). Tätä on vaan hiukka suurennettu. Eli reilummilla saumanvaroilla leikottu ja hihaan+helmaan lisätty pituutta. Kaavat oon siis piirrelly koossa 92cm ja eihän se enää riitä tuolle poitsulle. 


Kangas on Jny:n hälytysajoneuvo kangasta Hannan Kankaalta. Resorit kangastukusta. 

Nyt on taas kasa leikottuja/osittain ommeltuja, joita sain tehtyä evakossa ollessamme. Oltiin mun vanhempien luona, niin pystyin jättää lapset hetkeks välillä mummon hoiviin. (ja tietenki päiväuniaikana oli kans aikaa). Nyt kun sais vielä tehtyä ne loppuun ennen ku tarvii taas lähteä evakkoon. Kyl täs jo toivois et saatas putkiremppa tänne, ni ei tarviis jatkuvasti(noin puolen vuoden välein) olla jotain remppaa vesivahingon takia. Nyt laitettiin samalla sit vähän uutta pintaa seiniin osaan kämpästä.

Ja reippaana laittamaan lapsoset nukkumaan, jotta kerkeis vielä illan päälle koneen ääreen.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti