sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Rusetti huppumekko

Ekaa kertaa piirsin oikeesti ihan ite kaavat huppumekkoon. Siis tähän asti on menty sillä et summissa leikattu paidan kaavasta. Tällä kertaa kaavan pohjana toimi Autumn Forest hupparipaidan -kaava Ob:sta 4/2012. Kaavaan on lisätty väljyyttä vähän joka kohtaa(malli on aika kapea), pituutta lisätty reilusti ja helmaa levennetty. Leikkaus keskellä ja siinä kaitale. Oiskohan siinä suurinpiirtein kaikki muutokset?! 


Ennenku uskalsin mistään kalliista kankaasta tehdä, ajattelin kokeilla vähän halvemmasta muttei huonosta kankaasta. Kokeiluun pääsi Michas Stoffecken interlock trikoo(resorit kangastukusta). Tykkään materiaalista, ihanan pehmoista. Eikä nuo aiemmin tehdyt vaatteetkaan ole mennyt miksikään vaikka pesuja on kertynyt ja kuivausrummussa oon kuivannu. 



Tästä tuli tytölle oikein mieluisa, vaikka vähän pelkäsin että kelpaako. On nimittäin aikas nirso tuo neljävuotias. :) Tällä kaavalla voisi kyllä tehdä useammankin mekkosen. Tuo typykkä ei oo vaan kauheesti mekkojen perään, mutta ehkäpä muutama lisää vois olla aika kiva..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti