tiistai 19. maaliskuuta 2013

Huppareita

Kauan pyydetty, aneltu, vinguttu. 
Siis esikoinen kohta 6v. ;)
"Mulle tästä kankaasta huppari!"

Nyt se on sit siinä. Eikä tyttö tykkää. Kun siinä ei ole edessä vetoketjua ja muutenkin kuulemma ihan tyhmä. Uhkasin myydä pois, mutta ei saa kuulemma myydäkään. Kaappiin se kannettiin, mutta kertaakaan ei oo kelvannut edes sovittaa jotta sais ees sovituskuvia. 

No notkukoon ainakin vähän aikaa vielä siellä. Jos ei kertaakaan mee päälle, niin sit kyllä myyn sen pois. 


 Kaavan pohjana ob:n Autumn Forest josta tehty aiemminkin (sydän ja kruunuhupparit). Hihat on pupusesta. Väljyyttä lisätty vähän joka kohtaan(paitsi huppuun), kun kaava on aika kaponen. Edessä kam-nepit. Kurre kangas metsolan ja resorit kangastukusta. 


Tämä toinen huppari on ollut ufo-korissa jo tovin. 
Mikään ei vaan halunnut oikein onnistua, mutta lopputulos on aika jees kuitenkin. 
Tästä piti tulla kuopukeselle, mutta tulikin herra 2,5v:lle.


Tämäkin kangas on tilattu metsolalta ja resorit kangastukusta. Huppu vuoritettu ja vetoketjun alavarat on Liandlon limen vihreää tähti jerseytä. 

Kaavana tässä oli Tikrutin huppari. Oisko ollut lehdessä Ob 1/2013. Mun makuun aika leveä malli. Tämä on siis tehty koolla 86cm ja resorit helmaan ja hihansuihin lisäämällä tuli sopiva 98/104cm käyttävälle. Huppu olisi saanut olla vähän isompi tuohon isompaan kokoon, mutta enpä hoksannut leikata isompaa kun tarkotus oli pienempi tehdä. :)3 kommenttia:

 1. Kivat hupparit!
  Meillä on käynyt tytön vaatteiden kanssa joskus samoin, että itse ei pidä, mutta poiskaan ei saisi antaa. Jonkun aikaa pidän kaapissa ja sitten vähin äänin häviää, jos ei päälle eksy kertaakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin aika monta vaatetta oon joutunu laittaa salaa myyntiin, kun on esim käynyt pieneksi tai ei oo suostunut käyttämään. Niin käy tälläkin kertaa, jos ei käytä.. ;)

   Poista
 2. Onpa kumma, ettei nuin hyvän näköinen mene käyttöön!

  VastaaPoista