keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Postaamatta jääneitä nro1

Meidän elämä on tällä hetkellä todella kiireistä. Olen käytännössä 6päivää viikossa yksin lasten kanssa, joten aikaa ei juuri omille jutuille jää. Miehellä on nyt niin kiireinen aika töissä, että pakko painaa ja sit me ollaan keskenämme. No onneks se pitäs kohta puolin helpottua. Kesällä mulla olis tarkotus lähteä kans töihin ja miehen sisko tulee meille hoitamaan lapsia. Syksyllä lapset lähtee sitten päiväkotiin ja esikoinen eskariin. 

Mutta mulla on jostain syystä kertynyt todella paljon sellaisia ompeluksia joita ei syystä tai toisesta ole tullut postattua. Nyt aattelin tehdä tällaisen postauksen johon laitan osan niistä.. :)

Kellohame puuvillasta. Pallopuuvilla virosta viime kesänä ostettu. Tämä hamekin on valmistunut jo syksyn puolella, kuten seuraavakin ja muutama muukin joista ei näköjään ollut edes kuvia tullut otettua. (niistä muista sitten myöhemmin). Tämä on siis täyskello. Vuoren alareunassa tyllireuna.Palahameitakin tuli syksyllä tehtyä. Nämä on vaan jostain syystä jäänyt käyttämättä. Tässä on saumurilla huoliteltu helma. Pitsistä tehty rusetti sivussa.


Tytöille pipot kaksinkertaisesta velourista. Nämäkin jo syksyn puolella valmistuneet, mutta jääneet postaamatta. Ob:stä ruttupipon kaavaa hyödynnetty. Muistaakseni oli aika reilun kokoinen kaava, että joutui pienentämään ja madaltamaan. Silti tuli vähän löysähköt pipot, mutta kovasti ovat käytössä olleet. 


Idea pipoihin on bongattu jostain toisesta blogista. Mikä se oli, en enää muista. Tämä viimeisinpänä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä on tällä kertaa jo viime kesänä valmistunut hupputakki esikoiselle. Tämä on kaksinkertaista trikoota. Päällä Liandlon rivitaloa ja vuorena Jny:n tähtiä. Kaavana Ob:sta Panda huppari. Tämä on muuttanut jo uuteen kotiin, kun on tuolle kuopukselle jäänyt jo pieneksi. Mutta halusimpa laittaa tän silti tänne, et jää itelle muistiin mitä sitä on tullutkaan tehtyä.. ;)


Näillä tällä kertaa eteenpäin. Tekeillä on kasa t-paitoja kesäksi. Joku hame ja mekkokin kesken. Mistähän sitä sais lisää tunteja vuorokauteen, että kerkeis kaikki tekemäänkin?! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti