keskiviikko 21. elokuuta 2013

Olen ihan rakastunut.

Majapuuhuun. Siis mitä ihania kankaita sieltä pukkaa kokoajan. Ja en millään pysty kaikkea ihanaa ostaman. Monta ihanuutta jäänyt kauppaan, koska talous ei salli niiden ostoa. 

Mutta on meille joitakin niiden ihanuuksia kotiutunut. :)

Kävin viikonloppuna katsomassa siskoni ihanaista pientä nyyttiä. Pienenä vauvalahjana tein sille tämmöisen hupparin Majapuun mäyräkoira velourista. Tarkotus oli tehdä kaveriks vielä muutakin, mutta enpä sitten kerenny. Mutta ehtiipä tuota myöhemminkin. ;) 
Kaava ottobrestä Panda velourhuppari. Huppua pienesin, mutta silti se on tosi iso. Samasta velourista nuoremmalle tyttöselle huppari.
Tilaus oli vetoketjuhupparista, mutta unohdin ostaa vetoketjun tähän ja halusin saada valmiiksi. Varastoista löytyikin Majapuulta aiemmin tilattu pitsivetoketju, niin laitoin sen(kun tyttö ensin hyväksyi sen).
Sitte hoksasin, että oli tietenkin leikannut etukappaleen alas asti keskeltä poikki, kun alun perin tarkoitus oli laittaa pitkä vetoketju. Niin olipa koiran pää halki. Ja kylläpä se näyttikin pöhköltä. Sauman toisella puolella pelkkä kuono ja toisella korva.
Mutta hetken ratkaisua mietittyäni päädyin aplikoimaan kokonaisen koiran sen puolipäisen päälle. Ja nyt on minusta paljon parempi. 
Kaavana Autumn Forest/Pupunen Ottobrestä. Väljyyttä lisäilty vähän joka kohtaan. :)
Halusin tehdä ensimmäistä kertaa miehelleni jotain isompaa. (2 t-paitaa tehny aiemmin, joista toista ei käytä kun kotona) Kysyin jo tilausta tehdessä väritoivetta ja olin ihan ällikällä päähän lyöty kun hän sanoi vihreän.
Tilasin siis vihreää tähtineulosta heti kun se tuli myyntiin. Mutta oli aika pettymys kun avasin paketin. Se olikin tosi vaalea vaikka oli kuvassa tummempi ja sävy oli "ruohonvihreä".

No mut tein siitä silti Joka tyypin kaavakirjan kaavaa apunakäyttäen(muokattu mittojen mukaa) svetarin. Tästä tuli varsin onnistunut yksilö minusta. Miehen mielestä kaulus olisi voinut olla 1-2cm matalampi(se on siis 10cm korkea), mutta en jaksanut ruveta enää purkamaan. Lisäksi hihoista tuli vähän liian pitkät, ku en muistanut ottaa huomioon resoria leikattaessa. Mutta hihat lyhennän vielä(kuhan jaksan. tämähän on valmistunut jo kesäkuussa).


Tämäkin jo heinäkuussa valmistunut. Mutta PikkuMies tartti takin. Kesätakin. Tai tartti ja tartti, se on ihan miten sen ottaa. Olihan sillä jo ennen tätäkin yksi, Ticketin takki, mut se on enemmän sellainen ulkoilutakki ja tää on kauppa/kyläilytakki. ;) 

Päällinen on puuvillaa majapuulta, vuorena vanhaa lakanaa(ei löytyny kotoota muuta sopivaa, enkä jaksanu kauppaan lähtä). Resorit Marimekon. Kaava kevään Ottobrelehdestä.

Aika totista poikaa vaikka takki on tosi mieluinen. :)

(edellisen postauksen kassi on tehty tän takin jämäpaloista)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti