torstai 25. elokuuta 2011

Ihanat villasukat!

Nää valmistu pari päivää sitten. Töitä näitten eteen on tehty varmaan puolivuotta. Siis aloitin jo viime talvena. Takkuaminen alko kun pääsin kantapäähän asti. Siitä ei meinannu tulla yhtään mitään ja sen takia noi lojuikin nurkassa monen monta kuukautta. Sitten meni ohjekin hukkaan. Mutta onneksi ohje löytyi netistä uudellee ja päätin varmaan kuukausi sitten, että nämähän valmistuu ennen talvea. Siinähän ne nyt olisi, kun joku vielä päättelisi kaikki langat. ;) Ei löytynyt tarpeeksi isoa neulaa vielä, mutta jospa sen hakisi sitten vaikka kaupasta joku päivä. Mutta kovasti jo odotan että tulisi ne viileämmät ilmat, jotta voisi vetästä nuo jalkaan. Harkinnassa on, et josko tekisi vielä valkosetkin! Eihän oransseja voi käyttää kaikkien vaatteitten kans?!? :)


2 kommenttia:

  1. Onpas kivan väriset sukat, niin pirteet. :) tekis mieli itekin neuloa tuosta väristä :) Siinä päättelyssä ei mee kun punanen minuutti, kunhan sen alottaa... :) mutta se alottaminen! ;)

    VastaaPoista
  2. niin, kovin homma lienee se alottaminen... :) tuo on kyl niin pirtsakka väri...ihanan syksyinen... ehkäpä vkonlopun aikana saisin sen tehtyä... se jää nähtäväksi... ;)

    VastaaPoista