maanantai 29. elokuuta 2011

Maanantai

Ja viikonloppu on ohi...arki on taas koittanut..Keskimmäinen on isänsä kanssa neuvolassa. Se on tosi jännä paikka.

Viikonloppuna otin hieman omaa aikaa ja kävin kiertelemässä kirpputorilla. Tällä kertaa löytyi paaaljon leluja. Lähinnä kuopukselle, ainoalla pojallemme, autoja/työkoneita/moottoripyörä. En oo kerenny niitä kuvailemaan, kun ne pääs heti pesun jälkeen leikkiin mukaan. Mitään muitakaan en ole vielä kuvannu, mut niistä sitten kun kerkiän kuvaamaan.

MÄ OLEN JÄÄNYT KOUKKUUN! siis facebookin kangashamstereihin...siellä pitää vähän väliä olla kytiksellä. Eilen näpyttelin itekin vaihteeks muutaman kankaan myyntiin. Mutta tässä yhet housut, jotka tekasin pikaseen pojjaalle lauantai-iltana. Nää on siis kangashamstereista hankitusta joustiksesta saatu aikaan. Resori on kangastukusta.


 (poika löytänyt oivan paikan kuvaus mallina istumiseen, siis pyykkitelineen alla ja imuri vieressä. Imuri on pojan lempi leikkikalu. Harmi vaan, että äiti ei tykkää että sillä leikitään. =) )

Tällaiset sain valmiiksi perjantaina(muistaakseni). Molemmille tytöille. Kaula-aukosta tuli harmikseni aika iso, mutta täytyy ens kerralla sitten tehdä pienempi. Kaava tähän on uusimmasta Ottobre lehdestä(olisko se nyt sitten lehti 4/2011) nimeltä Dreamland. Ihana. Pituutta ois voinu laittaa lisää vielä. Muistaakseni lisäsinkin sitä (ainakin hihoihin lisäsin), mutta ois pitempi käyttöikä ku ois hoksannu laittaa helmaan vielä vähän lisää. Legginssit oon tehnyt ihan omalla kaavalla(vanhoista legginsseistä piirretty) ja ne onkin valmistunu jo jokin aika sitten.
 Nääkin on valmistunut jo varmaan kuukausi sitten. Neitokaisilleni yöpaidat ja ELÄMÄNI ENSIMMÄINEN APLIKOINTI! Täältä blogimaailmasta etsinyt ohjeita. Lähinnä tuolta Tikbumsan blogista tuli katsottua, kun siellä niin hyvä ohje! http://sanijaella.blogspot.com/2011/02/aplikointia.html Yöpaitojen kaava on Ottobrelehdestä myös, en nyt muista nroa mut jos jotain kiinnostaa voin sen tarkistaa.
 Hello Kitty on in! (äitin mielestä kuva on vähän turhan iso, mutta tyttären mielestä ei)
 Ja toisella tytöllä on muumipappa. Olisi halunnut pikku myyn, mutta äiti sanoi että se on liian vaikea. Ainakin näin ensimmäiseksi työksi. Ehkäpä mä joskus voin sen pikku myynkin tehdä. Se ois kyllä sopinut niin tuon neidin luonteellekin, mutta ei liikaa haasteita yhdellä kertaa. :)


Perjantaina pääsin piiiitkästä aikaa käymään kangastukussa ja kassillinen kankaita kotiutu meille. Niitä pitäs tuhota. ;) Ja tänään ehkä pääsen käymään myös Triteksillä! En ole ennen siellä käynyt, joten jännityksellä odotan mitä siellä on! Lähtään siis käymään Tampereella iltapäivästä. Mies menee sinne palaveriin ja minä ja lapset Triteksille/kirppikselle ja miehen siskon luokse kyläileen! JEE! :)

2 kommenttia: