tiistai 7. helmikuuta 2012

Kirahvipaitoja kertaa kaks

 Tytöt sano mulle tässä yks päivä, et "äiti, meillä on aika vähän paitoja. Etkö sä voisi ommella meille jotain paitoja?". Siitä se lähti. Tää kangas on marinoitunu kaapissa jo jonkin aikaa, ku tän kans kävi klassisesti. Ensin ihastuin ja sitten jotenki se meni ohi eikä tehny mieli tehdä tästä mitään. Mutta sitten fb:ssä ompeluelämää-ryhmässä haastettiin kankaattomaan kuukauteen. Eli ei saisi ostaa uusia kankaita kuukauteen ellei niitä ihan välttämättä tarvitse heti johonkin keskeneräiseen työhön. Ajattelin olla haasteessa mukana osittain... ;) siis olen ilmottautunut kimppatilaukseen Michas&Stoffeckelle Saksaan ja siihen aion osallistua vaikka tilaus tehdäänkin helmikuussa. Nyt on toki tippunut luukusta jotain tammikuussa tilattuja...

Siis paitoja piti tehdä eikä voinut tilata uutta kangasta...eli kaappia penkomaan... Tämä sitten tarttui käteen. Kaavana on Ob:stä 4/2011 More Grey. Testasin tätä kaavaa ekaa kertaa. Levensin vähän hihansuita ja yritin rypyttää vähän framilonilla... No ei onnistunut ihan täydellisesti, mut on noi kivat noinkin. Resori on kangastukun limeä resoria ja tuo kirahvi kangas tilattu joskus Royal-tuotteelta.


Pikasovituskuva F:llä mummolaan lähtiessä. M ei kerenny saamaan paitaa päälleen niin et ois ehtiny ennen lähtöä ottaa kuvan... :) Se on aika haaveilevaista sorttia... :)

Käytiin viikonloppuna ikealla ja olen erittäin ylpeä itsestäni, ettei sieltä tarttunut yhtään kangasta nurkkiin pyörimään. Kävin kyllä kangasosastolla ja kannoin yhden pakan kangasta jo leikkuu pöydälle, mutta sitten muistui mieleen tämä kankaaton kuukausi. Eli ensin vanhat pois nurkista pyörimästä (vaikka eihän mulla niitä paljoa ole.. ;)). 

Viel ois pari juttua jotka pitäs postata, mut täytyy lähtä hakemaan tyttöset kerhosta..sit se on taas menoa ja meininkiä tässä kämpässä niin ettei varmaan koneelle kerkiä ennen ku ne on nukkumassa... :)  

1 kommentti:

  1. Kivat paidat! :) Voi mun pitäis kans osallistua siihen kankaattomaan, mutta en kerinny ;D

    VastaaPoista