tiistai 21. helmikuuta 2012

Raitapaita itelle

Pitkästä aikaa eilen kerkesin istumaaan ompelukoneen ääreen. Ainakin kaks viikkoa on koneet saaneet levätä. Täällä on kuulunut aika paljon itkua. Vauva sai reilu viikko sitten rota rokotteen, joka aiheutti normaalia enemmän vatsakipuja ja sen myötä itkua. Vauvaa on kannettu päivällä, yöllä ja aamulla. Välillä tuntui etten kerkeä nukkumaan missään välissä. Onneksi nyt muutamana yönä ollut vähän vähempi sitä itkua. Eilinen päivä meni kyllä täysin vauvan kantamiseen, mutta illalla isä kantoi vauvaa ni istahdin ompelukoneen ääreen huokasemaan. 

Oli todella rentouttavaa saada keskittyä johonki ihan muuhun kun kotitöihin ja lastenhoitoon. Olen jo kauan halunnut tehdä jotakin itselleni, mutta en ole oikeen tohtinut. Itelle ku rupee jotain väsäämään, ni kuluu paljon kangasta ja mitä jos se menee pilalle?! sit harmittais ihan vietävästi että on ees yrittänyt. No nyt päätin kuitenkin kaikista keskeneräisistä töistä huolimatta(niitä on useita) kokeilla ob 5/2010 lehdessä ollutta trikootoppia. Ja tässä tulos. Jätin suosiolla sisemmän topin pois, koska tämähän on vain kokeiluversio. Ihan ok:han tästä tuli, mutta näyttää ehkä vähän yöpaidalta. :) Jotain pitäs siis tähän vielä kehitellä..ehkä...


Resori on kangastukusta ja raitakangas Triteksiltä. Malli ihan ok, joskin muokkauksia tulen tekemään seuraavaan versioon. Alkuperäiseen oon lisänny pituutta reilu 10cm. Sovituskuvaa ei vielä ainakaan ole, mutta jospa saisin jossain vaiheessa otettua ja lisättyä tähän..

Oikein ihanaa laskiaistiistaita kaikille! Jospa koneet kerkeis tänään taas laulamaan ees pikkusen.. ;) Tänään nimittäin ei olla yhtä itkusia ku esim eilen.. :)

1 kommentti:

  1. Niin tutun kuuloista, semmoista se on pienen vauvan kanssa... Toisinaan niin ihanaa ja toisinaan niin väsyttävää... Kivan näköinen raitatoppi! :) Punainen piristää mukavasti! Voimia sinne vauvelin hoitoon! <3

    VastaaPoista