maanantai 27. helmikuuta 2012

Parit bodyt..

Pari keskeneräistä valmiiksi... Jostain kumman syystä osa tekileistä jää lojumaan keskeneräisinä. Katoaa se inspis johki ja sit kestää ennen ku se palaa takasin. Mutta onneksi ne yleensä tulee kuitenkin tehtyä loppuun. :)

Tässä nyt pari bodyä, jotka on oottanu sitä inspistä hetken verran tuossa läjässä. 

K:lle etanabody. Kangas on ostettu jo kaaauan sitten. Se oli sillon sellanen "pakko saada"-kangas. En muista ees mistä se tuli tilattua, ehkä Royal-tuotteelta tai Sampsukalta. :) Resori kangastukusta. Kaava on uusimmasta lasten ob:stä 1/2012 se Bert-nappilista body. Tää oli eka tällanen nappilista body, jonka tein. Yhesti aiemmin oon yrittäny väsätä nappilistaa ja sainkin jonkinlaisen väsättyä mammani opastuksella, mutta en oikein tajunnu miks tein niinku tein. Eli en oikeesti hiffannu sitä miten se oikeesti pitää tehä. No onneks on olemassa fb:ssä ompeluelämää -ryhmä. Siellä joku kehui Lillaphant blogissa olevan hyvä ohje nappilistan tekoon. Ja ohje oli minusta todella hyvä, selkeä ja ymmärrettävä. Vihdoin aukes mullekin et miten tää oikeesti menee! Jee, taas opin jotain uutta! :) 


 Malli oli minusta hyvä ja vastas kokoaan. En tehnyt mitään muutoksia. Tosin neppareita en ole kaavan mukaan laittanut haaruksiin vaan silmämääräisesti katsonut mielestäni oikean paikan niille. Olen kuullut, että kaavassa merkit on laitettu ehkä turhan leveälle jolloin jaloille jää turhan vähän tilaa. 


En tietenkään muistanut tätä leikkoessa, että K:lle tarttis lisätä vähän leveyttä noihin hartioihin, niin tuli sitten 
tästäkin bodysta hartioista vähän kippana vaikka muuten onkin ihan sopivan reilu. Harmittaa taas, mut josko sitä ens kerralla muistais.. ;) on vissiin normaalia harteikkaanpi tuo meijän poitsu.. :)


Ja sitten se toinen body. Ob:n baby basics -paidasta muokattu body. Koko 62cm ja just mahtuu kirpulle päälle.. ;) Tää oli alunperin tarkotus mennä vauvalahjana eteenpäin, mutta lojui liian kauan keskeneräisenä. Vauvalahjana meni jotain ihan muuta ja tää jäi meille. Tuli kiire tehdä tää valmiiks, ku hokasin et mein 2kk poitsulle rupee käymään noi 62cm vaatteet pieneks.. ;)


Tässä tää kangas ja kam-nepparit on ostettu Royal-tuotteelta ja resori on samaa kangastukun resoria, ku edellisessäkin bodyssa. Niin ja yleensähän mä käytän vain prymin neppareita, mutta kun noita kam-neppejä tuli ostettua sitä pinnasängyn reunusta varten ni pitäähän ne loputkin johki käyttää.. Ja tähän sopi valkosetki nepparit.. :) 

Voi ku sais jostain taiottua lisää tunteja vuorokauteen. Olis niin ihana keretä harrastamaan enemmän, mutta lasten ehdoilla mennään. 

Meillä painittu myös K:n ihottuman kans ja nyt reppana on allergiatesteissä isänsä kanssa. Naama ja niska tulehtui ja siihen syötiin antipioottikuuri, jolla parani. Viime viikon to loppui antibioottikuuri niin viikonlopun aikana se meni taas todella pahan näköiseksi! Säälittää niin, ku tuommoinen pikkuinen(1,5v) joutuu kaiken maailman testeihin. Vuos sitten tehty testit viimeks.. 

Sellasta täällä! :) 

2 kommenttia:

  1. Kivat bodyt! :)
    Hauska kuulla, että on muitakin reippaan kokoisia 2-kuisia, ei ole meidän poitsu ainoa pikkujätti ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos mieli! :) mein poitsu pitkä ja hoikka.. :) jää raukalla vaatteet pieniks pituudesta, mut leveydestä mahtus hyvinki... :) onneks ei enää kuitenkaan "liian laiha" oo...

    VastaaPoista