perjantai 23. maaliskuuta 2012

Liandlon bambi

Huh huh, ku on taas ollu hiljaista ompelu rintamalla...Välillä oli inspis ihan  hukassa ja sit ku se tuli takas, ni ei oo ollu oikein aikaa... Yrittäjän puolisona joudun olemaan aika paljon yksin kotona lasten kanssa. Silloin ompelua voi harrastaa vain nuorimpien nukkuma-aikaan.. Eli yleensä illalla ku kaikki lapset jo nukkuu.. Mutta sit on kaikki muutkin kotityöt... Niitäkin pitäs jonku tehdä. Siihen tulee liiankin usein uhrattua ne pienet hetket iltaisin, jotka vois käyttää myös harrastamiseen. 

Mutta kovasti on ollut mielen päällä myös välikausi kamppeet. Täällä on jo niin lämmin, että kohta saa kyllä heittää kaikki toppakamppeet kesäsäilöön. Vielä on aika paljon vielä hankittavaa ennen ku saa nuo toppakamat pois. Sekin mokoma syö aikaa mun rakkaalta harrastukselta.. :) Olis niin unelma ku sais tehtyä itse kaikille lapsille sellaset paremmat kyläily/kauppatakit välikauteen, mutta se taitaa olla vähän liian suuri haave. Kankaita ei oo vielä yhteenkään tullu hankittua, että siitä pitäs ehkä lähtä liikkeelle.. ;)

Mutta jotain valmistakin. Tammikuussa osallistuin kimppatilaukseen Liandlolle. Sieltä tuli tilattua siis ihan mielettömän ihania kankaita. Nyt on sitte niistäki eka(nolo, vasta eka) kulutettu loppuun.   '

Aluperäinen kaava on Hannah-kaava, jota on taas muokattu. Kumpaakin on kavennettu. Rinnan alapuolella framilonilla tehty tuollainen rypytys. Ja kun hätäsenä leikoin eka isomman yhtään ajattelematta miten toisen leikon kankaasta, ni kävi vähän köpelösti.. :( Meinas kangas loppua kesken... ;) Tuli sitten tuohon pienempään etukappaleeseen sauma leveys suunnassa ja sitä yritin vähän peitellä tuolla framilonirypytyksellä... No eipä tuo nyt mitenkään huippu hyvin onnistunut, mut kelpais mulle... Ja hihoista tuli tollaset hmm lyhyet... :)


 Esikoinen testaa kumpaakin...ekaks omaansa ja sitten pikkusiskon...Neiti F ei suostu laittamaan päällensä tätä, kun siinä on bambeja.. Hän ei kuulemma tykkää kankaasta, ku ei tykkää Bambi sadustakaan. Jeps. Mitähän tuolle sitten tekisi. Koko on abouttiarallaa 104cm enkä viittis kaappiin jättää hautumaan, jos tuo ei sitä päälleen suostu laittamaan (monta kertaa jo yrittäny houkutella sitä sovittamaan. Ei suostunut vaikka sanoin et otetaan myyntikuvia, et myydään se sitten pois ku et kerran tykkää...)
 Ja esikoiselle tää on vähän pieni... :( Se kyllä tykkäis...

Mutta, eilen sain jopa aikaseks silputtua taas kangasta ku lapset nukku. Vielä ku jostain sais aikaa siihen että sais ne kursittua kasaan. Elän pienessä toivossa, että nyt viikonlopun aikana kerkeis ainaki jotain tekemään. Ja sit sunnuntaina oli pääkaupungissamme käsityö- ja askartelutarvike kirppis. Saapi nähdä tuleeko sitä sunnuntai aamuna startattua auto niin aikasin., että kerkeis sinne... :) 

Aurinkoista ja Ihanaa viikonloppua kaikille! Nyt on KEVÄT! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti