tiistai 6. maaliskuuta 2012

Murr ja huhuu!

Eli on tullu virkattua pari pipoa lapsukaisille.. Nämä on oma sovellus RuttuNutun ohjeesta. Oon huono lukemaan ja seuraamaan ohjeita..Yleensä luen läpi ja yritän muistella suurinpiirtein mitä siinä sanottiin.. :) No eka pipo joutuikin purettavaksi muutamaan otteeseen, mutta lopputulos miellyttää kohtuullisesti.. 

K sai vinosilmäisen nallen. Vuori puuttuu, mut en tiiä laitanko edes... fleece on turhan paksu eikä mulla tähän hätään löydy merinovillaakaan.. saapa nähdä... kypärälakki alle ja menoks... ;)


 Tässä nämä räpellykset sit vieretysten.. :) Nää ois tieten voinut onnistua paremmin, mutta tehty mikä tehty..Pöllölläkin on ihan vinot silmät ja nokkakin vähän sinnepäin.. mut lapset tykkää, eiks se oo pääasia.. :)

 Ja sit yritin ottaa sovituskuvia...yritäppä ny pysyä kameran kanssa tuon hulivilin perässä. Poitsu juoks karkuun ja pää pyöri ku karuselli..hehee..ja hauskaa oli..
Jeps, ja molemmat myssyt testattiin poitsulle, vaik toinen onki isosiskolle... mutta neiti 3,5vee päätti ettei häntä saa kuvata... :) elämä on joskus kovaa.. :) Ja erityisesti tuolle 3,5veelle sitä se on. Tänään nimittäin hän väitti olevansa 1-vee joka ei osaa käydä vessassa/pukea/syödä tai mitään muutakaan. Ois halunnu vaan passuuttaa muita. Mutta ehkäpä sekin vaihe menee joskus ohi ja elämä olisi hieman helpompaa.. Vai voiko se edes lapsella olla helpompaa. Aina tulee uusia "uhmaikiä" ja sitten se ihanakauhea murkkuikä.. ;) Onneks sinne on vielä pitkä matka esikoisenkin kohdalla, joka täyttää vasta kesällä 5v. :)

Täytynee mennä keittelemään kaffet ja sit hakemaan tyttöset kerhosta... Vieläkin ois paljon sellasia tekileitä joita ei oo kerenny tänne postailemaan.. Harmittaa ku ei yleensä heti kerkeä ku saa valmiiks, ni sit ne jää roikkumaan ja osa unohtuu kokonaan. 

4 kommenttia:

 1. Hienoja lakkeja!! Oot kyllä taitava! :) -Jenni

  VastaaPoista
 2. Kivat pipot! :)

  Tsemppiä uhmaikäisen kanssa! Kyllä se helpottaa, kunnes seuraava alkaa ;)

  VastaaPoista
 3. Oi miten kivannäköisiä myssyjä!

  VastaaPoista
 4. Kiitokset kaikille! Jenni: Taitavasta en tiiä. Paljon vielä opittavaa/parannettavaa, mutta harjotusta harjotusta...:)

  VastaaPoista