keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Huppumekko nirsoilijalle.

Meidän lapsukaisistamme tarkin vaatteistaan, eli nirsoin neiti sai viikonloppuna huppumekon. Kerrankin kolahti oikein kunnolla! JEE! Tää jäi sovituksesta päälle eikä ois saanu olleskaan laittaa pyykkiin. Erittäin harvinaista tältä neitokaiselta. Yleensä ei suostu mitään edes sovittamaan, mutta tällä kertaa ei tarvinnu kyllä houkutella yhtään. Mutta tää onkin niin käyttäjänsä näköinen. Mielestäni onnistui ihan kohtuullisesti ekaks tälläseks mekoks. Tän tyylisiä tuun varmaan tekee lisää, ku tää osu just nappiin tytön makuun.. :)

Kangas on MichasStoffecken (Saksan kimpassa tullu) ihanainen sydän interlock ja resori kangastukun. 
Kaava on oma muokkaus More Grey raglanhihaisen paidan kaavasta. Hupun nappasin vaan jostain hupparin kaavasta ja muokkasin sopivan kokoiseksi.


 Kyllä huomaa että on mieleinen ku sai ottaa oikein useamman kuvan eikä neitokainen ollu moksiskaan... :)


Nyt pitäs mennä pienentämään tuota keskeneräisten kasaa, jotta vois bloggailla paljon muutakin. Niitä kun tuli leikeltyä viime viikolla aika kasa ja viikonloppuna kerkesin jonkin verran ompelemaankin. Mut taas on alku viikko hurahtanu ihan ohi ja huomenna meen aamulla (jos jaksan) tänne avattavan kauppakeskuksen avajaisiin. Lapset (paitsi vauva) saa jäädä kodinhoitajan kans kotia! :) Eli meniskö sittenki nukkumaan että jaksais huomenna vaiko istuisko hetken ompelukoneen ääreen?! On siinä taas miettimistä hetkeks... ;) 

4 kommenttia:

  1. Tosi kivan näköinen mekko ja kyllä se lämmittää mieltä kun nirsoilijakin jotain kelpuuttaa :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos "Mieli" ja Suvi! Onneks välillä edes kolahtaa...Pelottaa ihan millon tulee se aika ettei äitin tekemät enää kelpaa... onneks ei (toivottavasti) ainakaan pariin vuoteen vielä..tää tyttöhän on vasta 3,5v... :)

    VastaaPoista