torstai 12. huhtikuuta 2012

Serkuksille samanlaiset ;)

Eli pari huppumekkoa lisää..  Lastemme serkku kävi meillä leikkimässä tyttöjen kanssa pari viikkoa sitten. Tytön äiti näki nuoremman tyttömme huppumekon ja halusi omalle tyttärelleen samanlaisen. Ennen en ole muille oikeen halunnut ommella (eipä monikaan ole edes kysyny ;)) mutta nyt tein ilomielin. Ihan ilman minkäänlaista korvausta. Tein samalla esikoisellemme tuon vaaleanpuna-punaisen sydänmekon. Näissä mekoissa koko on sama. Noin 116cm. Tämäkin on More Grey-kaavasta muokattu lyhythihaiseksi mekoksi. Ja huppu on jostain muusta kaavalaatikosta löytyneestä kaavasta.. ;) en siis tiedä mistä hupparista...

Violetti sydän kangas on Michas Stoffecken tyttöylläri paketista ja tuo punasydämminen on Metsolasta saman valmistajan kangasta. Resorit kangastukusta. :) 


Nämä ei tietenkään voinu onnistua heti.. Ensin liian pitkät resorit ja sitten liian pienet huput..Kumpaankin! No samalla kertaa leikkasin molemmat eli tietenkin kumpaakin tein samat mokat. Ompelukin tapahtui lomittain.. Ja tuota violettia kangasta ei enää ollut niin paljon että ois saanu uuden hupun tehtyä. Testasin sitten tuohon oman tyttären mekkoon miltä näyttää jos siihen lisää vain sellaisen kaistaleen hupunalareunaan... No ei pahalta. Harvoinpa huppua tulee pidettyä päässä ja kun se ei ole päässä niin ei kaistaletta edes huomaa.. ;) Olen taas tyytyväinen lopputulokseen. Ja tytötkin tykkää.. ;)

Mutta nyt mun pitäs kuvata noita ylimääräsiä kankaita ja laittaa hamstereihin ne myyntiin.. Meillä kun on pieni kämppä ni me kohta hukutaan kankaisiin! Ja minä järjestelmällisenä ihmisenä en voi sietää sitä, että en saa pidettyä niitä minkäänlaisessa järjestyksessä kun niitä on niiiiin paljon... Tänään jo kävin läpi kangasvarastoja et mistä olisin heti valmis luopumaan, ni aika paljon niitä kerty.... ai miten niin hamsteri?!? ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti