tiistai 3. huhtikuuta 2012

Liandloa taas..

Liandlolla on mielestäni ihanan raikkaita kankaita. Niinkun tämäkin. Siis rakastuin ensisilmäyksellä. Heti en sitä tilannut vaan pitkään vitkuttelin. Syksyllä tämän kuitenkin Ikasyriltä klilkkailin ostoskoriin. En oo raaskinut tätä aiemmin leikata. Ja eka visio oli huppari (näin sellaisen Fb:n uniikkikirppiksellä myynnissä ja missasin sen valitettavasti). Eikä siitä voinut muuta sitten tehdäkään kun hupparin. 

Eli pikku mies K sai tällaisen ihanan herkun hupparin. Koko on abouttiarallaa 86/92cm. Alkuperäinen kaava tais olla More Grey 98cm, jota on pienennetty ja lisätty huppu ja resorit. Ja koska mun mielestä pelkästään toi jersey olis ollu liian ohkanen, on huppari vuoritettu Ikasyrin yksvärisellä vihreällä jerseyllä. Resorit on Kangastukun limen vihreää resoria.


Hupparista jäi kangasta vähän yli. Päätin kerrankin leikkoa koko kankaan kerralla, koska muuten se pieni palanen jää lojumaan jonnekin. Kuopuksemme sai sitten lopusta uusimman lasten OB:n Bert-nappilista bodyn kaavalla tehdyn bodyn ja vielä viimisistä jämistä pipo. Pipo on vuoritettu ja body kantattu samalla jerseyllä kun hupparikin.


Tää huppari on käyttäjälleen erittäin mieluinen ja sehän lämmittää kovasti äidin mieltä. Tekee mieli suristella lisää. Ja paljon muutakin on tullut suristeltua. Vielä kun ehtis ne tänne päivittelemään. Olen viime aikoina käyttänyt kaiken liikenevän ajan ompeluiden parissa ja siks täällä blogissakin ollut hiljaista taas. Blogattavaa olisi, mutta eihän sitä meinaa malttaa ku on päässy vauhtiin. Nyt on vähän sellanen tilanne, et enään ei oo paljoa keskeneräisiä. Ihanaa ku on saanu niitä tehtyä loppuun pois pöydältä lojumasta käyttöön. :)

Nyt tää lähtee kuitenkin vielä koittaa josko kerkeis poikien päiväunien aikana jotain keskeneräistä saada eteenpäin. Tytöt on nyt kerhossa, ni saapi ihan rauhassa häärätä... ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti