perjantai 20. huhtikuuta 2012

Urban Unisex Hoodie made by me :)


Joskus kaaauan kaaauan sitten hehkutin löytäneeni etsystä kivat hupparin kaavat, jotka ostinkin sitten. Toteutus hieman vain kesti. Ohje kun oli englanniksi eikä tuo englanti ole vahvuuteni. Onnekseni ohjeissa oli kuvattu varmaan joka kohta. Joten selvisin. Toki vanhaan tuttuun tapaan unohtui tuo ohjeiden lukeminen lähes kokonaan ja yritin soveltaa itse. (ei oo vissiin vieläkään menny tuo "minä itse"-vaihe ohi.. ;))

Ja tämäkin huppari on valmistunut jo varmaan viikko sitten. Mutta en tiedä minne kaikki aika katoaa, kun ei meinaa bloggaamaan keritä. Ja silti haluis kaikki tänne laittaa, mut ei vaan kerkeä...tai kerkeis niistä kuvat laittaa, mutta mitä hyötyä siitä on?! Minusta kun on kiva sitten myöhemminkin selata niitä ja kattoa mikä on tehty milläkin kaavalla ja mistä on mikäkin kangas hankittu... Nojoo, tää on tällanen haave vaan... ;) 

Mutta asiaan.. Urban Unisex Hoodie...(olikohan se edes tommonen nimeltään?!) Näin tällaisen ensin jossain blogissa, sori en muista missä, ja sen jälkeen näitä näkyi useampikin FB:n OE:ssä.. Velouri on limenvihreää kangastukusta. En kauheesti tykänny tuosta vihreästä (mun mielestä liian hailu limenvihreäksi), ni ajattelin tuhlata tän testiversioon. Kaveriksi pinkit resorit (myöskin kangastukusta). Ohjeessa huppari oli kokonaan vuoritettu mutta tässä on vain huppu vuoritettu+alavarat. Napit tilasin Sysimetsä Design:ista. Ihan perus pinkit napit. Ja pitihän se päästä laittamaan vielä tuollainen ompelumerkki "Rakkaudella tehty" tuonne helmaan. Ompelumerkit tilattu Royal-tuotteelta.


Esikoinen tykkää... :) Semmoinen mainittakoon, että ohje on mielestäni aika lyhyt...eli oon pidentäny helmaa ja hihoja... Ja huppu muokattu hiippa-malliseksi.. :)   Nyt on tullut "tilaus" neiti nirppanokaltakin, että hällekin tällainen.. Täytynee joskus tehdä...Nyt on kuitenkin ensin tekolistalla kevättakkeja ja pipoja...ja t-paitoja ja ja ja... :) Lista on oikeesti loputon! :)

Mutta ihanaa viikonloppua kaikille! 
Mä toivon että olis taas viikonloppuna vähän enemmän aikaa suristella, ku mitä arkena on ollut.. :)


2 kommenttia:

 1. Kiva huppari! Tuo on kyllä kivan näköinen malli, hiippahuppu sopii hyvin.
  Mulla on tuota samaista limeä velouria ja toistaiseksi vain vie tilaa kaapissa, kun on niin pliisu. Pinkki tuo ryhtiä! Taidanpa katsella kangasta nyt uusin silmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mullakin lojui tuo velouri tuolla kaapissa reilu puolivuotta...mutta resoreilla sai kyllä munkin mielestä tehtyä tuostakin ihan kivan näköisen.. :)

   Poista