tiistai 9. lokakuuta 2012

Prinsessoja

Nääkin on valmistunut jo jokin aika sitten ja ovat olleet jo kovassa käytössä. 

Alkukesästä osallistuin Liandlon kimppaan ja taas yks paketin kankaista on tuhottu. Osa on lähtenyt/lähtee eteenpäin, kun ei miellyttänytkään enää livenä. 

Mutta tälläkertaa pääsi käsittelyyn Liandlon prinsessa jersey. Niin kivan tyttömäistä, hempeää ja hmm nättiä. Kaveriksi halusin vaaleanpunaiset resorit. Jostain mulle on iskenyt vähän tällainen hempeys kärpänen, et pitää saada noille isoille pienille tytöille hempeitäkin vaatteita ;)

Metristä riitti kummallekin tytölle paidat ja sitten tein vielä miehen veljen prinsessalle vauvalahjaksi bodyn. Bodysta en muistanut ottaa kuvaa ennen kun annettiin se eteenpäin. 


Tyttöjen paidat on tehty Hoops- t-paidan kaavalla. Hihat vaan pidennetty+levennetty. Näistä tuli kyllä hirmu kivat ja tytöille mieluisat.


Sivusaumaan laitoin Royal-tuotteelta tilatut merkit "Handmade Unique Item". Tykkään. :)

Samalla viikolla tuli postista Ikasyriltä tilattua jättipallo-jerseytä. Alunperin ajatus oli tehdä tästä jotain aivan muuta, mutta sainpahan ajatuksen leggareista. Taisin nähdä jonkun tehneen tästä leggarit OE:ssä. Siispä testiin. Lahkeensuissa kaistaleet, jossa värit toisinpäin. Kaavat Ottobrestä Cinnamon leggarit kavennettu ja lahjetta pidennetty.  


Jotta nää ei nyt ihan kalsareilta näyttäs laitoin lahkeeseen tuollaiset satiininauha rusetit. Nuorempi neitosista ei semmoisia omiinsa halunnut, niin en sitten laittanut. Enkä ole yhtään varma näyttääkö nuo nyt ihan kalsareilta. No, legginsseinä niitä on käytetty.Sit yritin saada jonkinmoisia sovituskuvia. Ei ole taaskaan kauheesti kehumista näissä. Tyttö 4-vee ei meinaa pysyä sekunttiakaan paikallaan. Ensin on muka ihan mukana jutussa ja seisoo nätisti, mut ennen ekaa kuvaa on jo tehty kuperkeikkaa jne. Molemmat kaavat ovat piirretty koossa 104cm tälle 104cm pitkälle tytölle. Pituutta piti siis lisätä sekä paitaan että leggareihin. Ja leggareista piti jättää saumanvarat pois. 


Nyt mennään ruuanlaittoon ja illalla kansalaisopiston ompeluseuraan(joo, totta siellä olen mammojen seassa, mutta kaikki muut ompelukurssit oli jo täynnä) ! Mutta harmikseni ompeluseurassa ei saa ommella vaatteita. Tuleepahan tehtyä jotain muutakin.. Siitä lisää sitten, kun on jotain valmistakin. :)2 kommenttia:

  1. Hienoja! Nuo leggarit on kyllä suloiset!

    VastaaPoista
  2. Tuo prinsessa on vaan niin ihanaa :) Meilläkin on paita ihan samoissa hempsakoissa väreissä :)

    VastaaPoista