keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Uusi tuttavuus

Viimisimmällä anoppilanreissulla(eli oisko noin kuukausi sitten) kävin tutustumassa uuteen kangaskauppaan. Olin kuullut kyseisestä kaupasta aiemminkin, mutta koskaan en ollut käynyt. Niiden nettisivuilla olin muutamia kertoja pyörinyt, mutta koskaan en ole tilannut sieltä mitään. Jo kesällä oli tarkotus käydä siellä livekaupassa kesälomareissulla, mutta kauppa onkin vain sovittaessa auki. Joten juuri silloin kun me olimme siellä päin Suomea, oli kaupan väkikin lomalla ja kauppa kiinni.

Tämä uusi tuttavuus oli Ompelunihanuus! Mieheni, joka on tuolta muutamankymmenen kilometrin päästä kotoisin, ei ollut uskoa korviaan kun sanoin siellä olevan kangaskauppa. Juu, ja en yhtään ihmettele. Eipä olisi itsellekään koskaan tullut mieleen että pienessä maalaiskylässä voi olla tuollainen kauppa. Mutta voihan se kauppa olla missä vaan, kun se pääasiassa toimii kuitenkin netissä. 

Joitain kankaitakin tarttui mukaan "tutustumis" reissulta. :) 

Tämä tähtivelour vei vaan mun sydämen. Se on ihanaa. Siitä sai kuopus jumpparin Ob:n 4/2012 kaavalla. Resorit kangastukusta. 


 En tehnyt kaavaan mitään muutoksia, mutta mun makuun tää olis kyllä saanut olla kaposampi. Eli seuraavan teen kyllä kapeamman. Ja pituutta lisään. Tää on 86cm ja poitsu oli kk sitten 80cm pitkä  ja on nyt just sopiva pituudesta. 

 Ihmeekseni, vetoketju löytyi omista kätköistä. Mutta se ei mennykään sitten ihan putkeen. Tää oli toista kertaa päällä, tai eka kertaa sovituksen ja pesun jälkeen, ni hajos vetoketju. Katkes se vedin. Ja sit ei pysyny tuo vetoketju enää ollenkaan kiinni. Kyllä otti pannuun. Kävin sit eilen hakemassa paikallisesta liikkeestä uuden vetoketjun ja taas jumppari on käyttökelpoinen! Jee! ;)


Tää helikopteri kangas lähti matkaan samaisesta kaupasta samaisella reissulla. Pohja on musta, jonka takia arvoin tooosi pitkään siellä kaupassa että otanko vaiko enkö. Mutta otin sitten kuitenkin, kun arvasin miten tuo 2-vuotias tästä tykkäisi. Ja oikeassa olin. Tästä tais tulla uus lemppari. (paitsi huppareista taitaa tykkää kaikkein eniten)


Kaavana on sama, kun aiemmassa paidassa(ikasyrin vihreistä jättipalloista). Eli Ottobren 3/2012 lehdestä t-paidan kaava. Pyöristetty pääntie ja hihat pidennetty pitkiksi. Sovitus kuvia ei olisi saanut ottaa, mutta otinpa kuitenkin. Jännä tuo pienen lapsen luulo siitä, että kun hän ei nää mua niin en minäkään voi nähdä häntä. ;) Sillä siis nämä muutama kuva, jossa näkyy paidasta enemmän kuin yksi hiha tai olkapää. ;)

2 kommenttia:

  1. Ihana jumpsuit!! Tuota tähtivelouria on meilläkin muutamana vaatteena ja tykkään kyllä! Helikopteripaitakin näyttää kivalta :)

    VastaaPoista
  2. http://ikasyrshop.blogspot.fi/2012/10/ghostwriter.html?m=1

    VastaaPoista