torstai 4. lokakuuta 2012

Taikametsää itselle!

Fb:n Ompeluelämää ryhmä teetti alku kesästä oman kankaan. Minäkin hamstrasin sitä 2m, ku tykästyin kuosiin. Materiaali on joustofroteeta ja sen on suunnitellut Leena Renko. Eka ajatus kankaasta oli huppari itselle ja mieluista mallia etsin pitkään. Uusimmassa naisten Ottobressä sitten oli melkein sellanen mitä etsin. City cardi muistaakseni nimeltään. 

Ihan ei tullu taaskaan noudatettua ohjeita(tai siis en tainnu edes lukea niitä *noloa*) ja sähläsinkin kivasti. Ensin oli tarkotus tehdä ilman helmaresoria ja hupulla. Kävin ostaa vetoketjun ja resorit samaa sävyä. Sitten sain päähäni lisätä helmaankin pitkän resorin ja tehdä hupun sijasta kauluksen ja vielä korkean kauluksen... siis vetoketju oli VAIN 20cm liian lyhyt.. :D Ei muuta ku takas kangaskauppaan kysyy et vaihtaisitteko tän vetoketjun pitempään. Vaihtohan ne. Mutta ei tietenkään ollu sitä pitempää samaa sävyä ton resorin kanssa. Ja resorit oli jo siis tässä vaiheessa paidassa kiinni. Piti sit ottaa keskiharmaa vetoketju, joka mun mielestä näyttää tässä ainakin tumman harmaalta..


Lopputulokseen olen kuitenkin suhteellisen tyytyväinen. Resorit ja vetoketju siis hankittu paikallisesta kangaskaupasta. Harmaa taikametsä jersey on tilattu Käpysestä.1 kommentti: