sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Kun mikään ei valmistu

Nyt on sellanen fiilis et mikään ei valmistu. Leikkaan lisää ja ehkä vähän ompelenkin, mutta sitten tulee töks. Jotain puuttuu tai motivaatio katoaa. Keskeneräisten pino kasvaa pienestä kasasta lähes vuoren kokoiseksi. Se leviää pöydältä lattialle ja edelleen silitys laudalle. Valmiina kaaos. 

(Tässä osa kaaoksesta, ei se yleensä ihan ton näkönen oo ja tää kaikkihan on mulla olohuoneen nurkassa. ;))

Mutta yks asia josta tällä hetkellä osaa olla todella onnellinen. Nimittäin se, että saadaan olla kotona ja meillä on keittiössä taas lattia. Monien evakko reissujen jälkeen ja parin kuukauden lattiattomuuden jälkeen todella osaa arvostaa sitä lattiaa. 

Mutta mikäs sen mukavampaa kun sairastua sitten. Olen ollut ihan rättipoikkiväsynyt flunssan takia. Nokka tukossa ja pää meinaa räjähtää, mutta kotiäitinä ei paljon lepoaikaa heru. On tullut mentyä ajoissa nukkumaan, kun ei ole jaksanut edes ajatella käsitöitä saati että olisi jotain tehnyt. Nyt onneks pikkusen parempi fiilis. Eilen illalla ja tänään olen onneksi saanut leikattua taas jotain. Nyt pitäs vaan startata saumuri.

Mutta tässä vielä jotain ennen sitä. Ennen sairastumista ja evakosta paluun jälkeen pikasurautuksena saimien kaavalla farkut kuopukselle. Farkkukangas kierrätettyä vanhoista farkuista, resorit Hannan Kankaasta ja taskujen tähtitrikoo tilkkukopasta. Näissä huomasin taas et ei toteutus ja ajatus kohdanneet. Resorit oli tarkotus olla astetta vaaleampaa vihreää, mutta huomasin vasta kun olin kiinnittänyt resorit että nehän ovat eri sävyä mitä ajattelin. No hyvät nää on musta näinkin, joten purkamaan en ala.  

Saimeihin lisätty sivusaumat ja taskut. Koko 92cm ja poika on nyt noin 86cm. Oikein passeli koko ja näin hoikalle hyvä. Saimien kaava löytyy Ottobreestä. Lehteä en muista tarkkaan, kun ei mulla sitä ole. Muistaakseni vuodelta 2009 kuitenkin ja siis kyseessä alunperin sivusaumaton, hoikka malli.

Takataskujen tikkaukset siksakilla ns vapaalla kädellä. :) Ja kuvausapulainen yrittää viedä housut kuvasta.
Sitten tuli vastaan tämä edellisen postauksen "ylimääräinen" t-paita ja kuinkas sattuikaan, mielestäni sopii täydellisesti näiden farkkujen kans. 


Pari sovituskuvaakin nappasin näistä yhdessä. Ei oo helpoin kuvattava tuo 1-vuotiaskaan. :) 
Nyt mä lähden laittamaan koneet käyntiin ja yrittämään josko jotain saisi taas edes vähän eteenpäin. :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti