perjantai 8. helmikuuta 2013

Ritareita

Kangasvaihtareilla bongasin Liandlon ritarikangasta. Halusin siitä K:lle paidan. Näytti että pala olisi tarpeeksi iso. Mutta kuinkas kävikään. 

Rupesin asetteleen kaavoja kankaalle ja huomasin että ei olis haitannut vaikka pituutta/korkeutta kankaalla olisi ollut muutama sentti lisää. Sit tuli tosi hyvä idea laittaa helmaan pätkä yksväristä, niin kuin olis kaks paitaa päällekäin. Mutta ei ihan onnistunut sekään. Ainut joka mun mielestä oli hyvä(siis niistä kankaista joita varastosta löyty) oli Ikasyrin vihreä jersey. Ongelmia oli taas edessä, kun sitä ei ollut enempää kuin se mitä tilkkukopasta löyty. Eli muutama aika matala soiro. Niillä siis mentiin. Ja tässä lopputulos.

T-paitaan päädyin, koska viime kesäset ovat jo liian pieniä ja uusia en oo vielä tehny. Ja kohtahan se kesä onkin jo. Kaavana käytin uusimman OB:n(siis 1/2013) On the Road-paidan kaavaa. Hihat vaan jätin lyhyiksi. Malli oli minusta varsin hyvä ainakin näin t-paitana. Koko tässä on siis 98cm ja tuo poika on suunilleen sen mittainen. (Oisin tehny ehkä isomman, mutta pituus ei riittänyt).

Jäljelle jääneestä kankaasta kokoa pienempi t-paita tähtihihoilla. Tästä en vielä tiiä mitä tän kans tekis. Laittasko kaappiin oottamaan kuopuksen kasvua vai laittasko eteenpäin. 


Ja vielä jäi pieni pala(koska laitoin toiseen t-paitaan tähtihihat), joka päätyi 98cm boxereiden takakappaleeksi. Kaava tähänkin uusimmasta Ob:stä. 
Lahjetta jouduin lyhentämään noin sentin verran, mutta silti lahjetta oli mun mielestä ihan tarpeeksi. Munapussin tein kaksinkertaisena ohjeesta poiketen. Kooltaan munapussi oli minusta liian iso. Jäi pöhkösti pussittamaan muuten istuvissa boxereissa.Nää kuvat ei nyt suostu menee niinku haluisin, mutta näkeehän noista noinkin. 

Ja kaks vuotiaasta on kohtuu haasteellista saada kuvia.. ensin makoillaan sohvalla ja sit juostaan kovaa kyytiä karkuun omaan sänkyyn. ;) 


2 kommenttia:

  1. tehokkaasti käytetty palanen. Tosi kivoja paitoja ja hauskat bokserit

    VastaaPoista
  2. Hienosti riittänyt pala! Hyvänmalliset kalsarit! :)

    VastaaPoista