torstai 4. huhtikuuta 2013

Akuuttiin tarpeeseen

Esikoisella on housupula. Mutta neiti on kasvanut niin hurjasti, että mulla ei ollut mitään sopivaa kangasta tarpeeksi korkeaa palasta. No, asia piti paikata ja tilaus lähti Hannan Kankaalle.  Mutta olin vissiin unohtanut tilausta tehdessä mitä sieltä piti tilata. Hups, ei ollutkaan ostoskoriin päätynyt muita housukankaita kuin tämä ruskea velour. Huh huh..

Mutta yhdet housut lisää lienee parempi kun ei yhtiäkään. Ei hän sentään housuitta ole joutunut kulkemaan, mutta lisää tarvittais silti. 


Perushousut sai piristykseksi taskut. Taskut kantattu pinkillä resorilla. Vyötärölle kuminauha tikattu pinkillä ja lahkeensuissa myös pinkit tikkaukset. Ne ei näy kyllä näissä kuvissa, mutta kyllä ne livenä vähän paremmin näkyy.


Ja pitkästä aikaa esikoinen innostu oikeen poseeraamaan. ;)
"Äiti, tällein nää taskut näkyy hyvin." ;)

Kaava on Stripy Legs kaavasta muokattu. Eli yöhousukaavasta Ob:stä 6/2009. Se sattu olemaan hollilla. ;)

Öitä!

4 kommenttia:

 1. Hyvännäköset housut! Minunki piträs kyllä ottaa itteäni niskasta kiinni ja surautella muutamat housut ku esikoinen on juurikin kasvanut niin, ettei ole oikein sopivia housuja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! Kummia nuo esikoiset ku kasvaa sillä viisii.. ;)

   Poista
 2. Kivat housut!
  Milloinkohan meidän lapset kasvaisi niin että saisi oikeasti tarpeeseen tehdä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toiset tekee niin ahkerasti, et ei tuu sitä pulaa. Toiset taas tekee tosi vaihtelevasti ja tuntuukin että aina olis puutetta jostakin, mut yleensä ei tee mieli tehä sillon just sitä vaan jotain aivan muuta. :)

   Poista