perjantai 19. huhtikuuta 2013

Hoopsista mekkonen

Olen nähnyt useammankin tehneen Ob:n Hoops t-paita kaavasta mekon. Siis tällein että helmaan on lisätty rimpsu. Minäkin halusin tehdä! ;) Ja tää oli oikeesti hyvä! Tää osu ja uppos heti täysillä neiti nirppa nokkaan ja sen näkee varmaan sovituskuvistakin.

Rimpsu on leikattu ihan summissa. Siis sen kokoinen kun kankaasta riitti. Seuraavasta vois tehdä muutaman sentin pidemmän, jos kangas riittää. ;)


Mutta kun noita neitosia on kaksin kappalein piti mekkoja tehdä siis kaksi. En haluais aina pukea samalla tavalla noita siskoksia, mutta monesti yrittää tehdä ainakin saman tyylisiä jos ei ihan samanlaisia. No nyt on useampi vaate tullut tehtyä samanlaisia, mutta onneks ne harvoin on yhtäaikaa päällä. En vaan perusta siihen et sisaruksilla ois aina samanlaiset vaatteet. 


 Kissakangas Hannan kankaasta ja resorit kangastukusta. Oli muuten vaikea keksiä tähän kissakankaaseen resoria, kun en mustaa halunnut laittaa. Päädyin lopulta violettiin eikä minusta ollenkaan huono vaihtoehto. 

Rentouttavaa viikonloppua! 
Mä niin tykkään viikonlopuista(paitsi sillon ku mies on töissä)!
1 kommentti:

  1. Tosi kivat mekot! Täytyypä laittaa muistiin tuo kaava/idea, paitoja olenkin jo Hoopsilla tehnyt. Nuo mekot kelpaisi varmaan meidänkin tytölle, kun yläosa on tarpeeksi tiukka. :)

    VastaaPoista