torstai 1. syyskuuta 2011

Apua! Huomenna on taas perjantai ja viikko on melkein ohi. Tosi äkkiä menee viikot. Maanantaina käytiin tosiaan Tampereella. En oo koskaan ennen käynyt siinä Triteksillä, mutta tällä kertaa kävin. Siellähän oli Nanson kankaita...ja lisää kankaita...ah mikä paikka. Odotan innolla jo seuraavaa kertaa. Tällä kertaa oli kaikki kolme lasta mukana, niin ei oikeen saanut rauhassa kankaita katsella, mutta muovikassillinen sieltä lähti kangasta matkaan(+ n.4kg kudetta virkkaamiseen). 

Tässä on mun saalis. Kaikki nuo kuviolliset trikoot oli sellasesta poistolaarista 7€/kg. Ei tullu montaa euroa hintaa niille. Sit hamstrasin lisäks punasta, ruskeeta ja mustaa trikoota., tummaa vähäm joustavaa farkkua(tää ei ollu kovin paksua, mut hyvän tuntusta) ja sit tommosta mustaa joustavaa kangasta. Oletan et jotain housukangasta tai housut mä siitä ajattelin joskus tehdä. Se on huomattavasti tukevampaa kuin trikoo. En tiiä oisko jotain farkkutyyppistä. Mut siis nää kaikki on Nanson kankaita.
 Ja sit se reissu kangastukkuun. Menin vain vaihtamaan kaksoisneuloja, jotka oli tilauksessa tullu väärin ja sit piti mustaa resoria ostaa. No, mukaan lähti myös pala Nanson satumaa-trikoota ja pinkkiä ja luonnonvalkoista velouria poistokorista. Tässä nyt olis taas vähän tekemistä. Mitähän kaikkee noista saa aikaseks?! ;)
 Tässä niitä kirppislöytöjä. Eli pitkä rivi autoja. Hintaa näillä oli 0,20-3€. Osa on Fisher Pricen autoja, joten ne oli sitten niitä kaikkein kalleinpia. Paljon muutakin löysin, kuten itelle laukun ja collegepaidan, mut ne on jotenki niin "tylsiä" juttuja et  ei jaksa kuvailla. Tai otin kylläkin siitä paidastakin kuva jo, mut se ei näyttänyt siis miltään ei kertakaikkiaan miltään siinä kuvassa. Ni enpä sitten lisännyt sitä tänne..

Mitään valmista ompelusjuttua ei oo nyt...mut kasa kankaita...ihanaa... on mulla montakin juttua kesken ja ihan siinä hilkulla et ollako valmis vai ei, mut eipä oo saanu valmiiks. Jospa sitä taas viikonloppuna sais tehtyä jotakin valmista. Ensin täytyy vaan lähtä käymään Myyrmäki hallissa kirpparilla.. piiitkästä aikaa aattelin sinne ajella... ainiin, siis mullahan on ainakin parit legginssit kesken sen takia ettei mulla ole oranssia ompelulankaa. Mut ehkäpä sekin asia korjautuu viikonloppuna. Mies tekee nyt pitkää päivää töissä, ni ei kerkeä viikolla kangaskauppaan. 

Mut huomenna meillä on joka viikkoinen siivouspäivä, joten sillon tuskin tulee mitään ommeltua. Paitsi jos me jaksetaan olla tosi tosi reippaita tyttöjen kans. ;) 

HAUSKAA VIIKONLOPPUA KAIKILLE!


1 kommentti:

  1. Ja noista kankaista sitten loput Kangashamstereihin jos niistä jää... :D Ihanat pinot :)

    VastaaPoista