lauantai 26. toukokuuta 2012

Hoopseja ja Robotseja :)

Hui kauhia, ku aika kulu nopiaa! Mulla ois ihan hirveesti blogattavaa, mutta ulkona on ollut mitä mahtavimmat kelit ni on tullu vietettyä siellä aikaa enemmi ku koneella. Mutta iltasin (no ei ihan joka ilta) on ompelukoneet surisseet. :) Täällä on nyt tehtailty t-paitoja.


Uusimmassa Ottobressa oli tosi monta juttua joita haluisin kokeilla. Tai siis toteuttaa vaatteeksi. Ensimmäisenä pääsi kokeiluun t-paita kaavat Hoops ja Robots.


Tytöt sai Hoopsit. 

 Sirkus jersey on tullut Ikasyrin salaisesta paketísta. ;) Sirkus jersey minusta kaipasi jotakin. Ja se jotakin oli tällä kertaa PikkuMyy. :) Aplikointi tehty trikoosta ja velourista. Kanttaukset ikasyrin punaista jerseytä. Aplikointi onnistui mielestäni hyvin. Tää on siis kolmas aplikointini ikinä. Ne kaks ekaa oon tehnyt joskus viime syksynä tyttöjen yöpaitoihin. :)  Tää sopii niin mainioisti käyttäjälleen. Luonne on vähän niinkuin pikkumyyn. :)
Tällä kertaa saatiin jopa sovitus kuvat! :) Paidan saaja oli erittäin tyytyväinen. On äitikin.


 Barbamama päätyi Jny:n tähtijerseyhyn. Tuo tähtijersey on hamstrattu joskus jostain, en muista mistä. ;) Aplikaatio on trikoota ja velouria. Tää ei oo ihan niin onnistunut yksilö kuin pikku myy, mutta olen silti kohtuu tyytyväinen. Kanttaukset on keltaista resoria paikallisesta kangaskaupasta.

Kuvat nappastiin pikasesti ennen kerhoon lähtöä, ni kypärikin oli jo päässä.

Ja poitsulleki pari t-paitaa kesään. Kaava samasta lehdestä kuin tuo tyttöjen malli. Tää oli vaan poikien malli nimeltään Robots. Nää on ihania perusteeppareita. Kaavaa muokkasin sen verran että pyöristin pääntien(mallissa v-aukko) ja toista paitaa pidensin helmasta muutamalla sentillä. Eka on siis tehty tuo mereneläin paita.

Mereneläin kangas on marinoitunut kangaslootassa(kaappia mulla ei oo) vuoden verran. Viime kesäks tein poitsulle siitä hihattoman ja nyt sain viel t-paidan. En siis tosiaankaan muista mistä se on ostettu. Luultavasti joko ikasyristä tai royal-tuotteelta. ;) Resorit on kangastukusta.

Rivitalot kangas on Liandlolta suoraan tilattu. Sitä on vieläkin jemmassa. Pääntie kantattu ikasyrin jerseyllä.

Näistä poitsun teeppareista ei nyt oo sovituskuvia, mut todella hyvä malli minun mielestä. Tällä tulen tekemään lisääkin t-paitoja. Ja koot vastaa mielestäni hyvin kokoaan. Eipä tarvinnu tällä kertaa kavennella eikä hirveesti pidennelläkään(mitä nyt muutaman sentin) eli voisiko sanoa että todella hyvän mallinen ainakin meidän lapsille. :)

Nyt ulos! Täällä on taas niin komia ilma että ei voi marinoitua sisällä. Josko illalla kerkeis/jaksais vielä jotain suristellakin! 

Aurinkoista viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti