maanantai 7. toukokuuta 2012

Ihan ittelle

Nää on valmistunut jo jokin aika sitten, mutta jääneet bloggaamatta. 

Kerrankin tohdin tehdä ihan ittelle jotakin. Viime vuosina on tullut ommeltua lähinnä verhoja tai lapsille vaatteita. Omat on sitte haettu kaupasta. Mutta oikeesti tuntuu et en ikinä löydä kaupasta oikein mieleistä tai sit se ei istu kunnolla päällä. Tai sit on lompakolle liika dyyristä. Ajattelin josko minäkin koittaisin, ku monet muutkin. Mutta jos menee plörinäks, ni kyllä harmittas ku omiin menee kuitenki aika paljon enemmän kangasta ku lasten omiin. 

Ekaks tein sitten vanhasta pussilakanasta Ob:n kaavalla "Bubble pocket" -mekon(Ob:ssa 5/2011). Tää onnistu ihan ok. Mallista tykkään kovasti ja etenki noista taskuista. Tää ei vaan oo kovin käytännöllinen, ku kuitenkin imetän vielä kuopusta. Ja loppujen lopuks en tiiä tykkäänkö yhtään tuosta kankaasta itselläni. :) Ja sit mulla on ikuinen paita ongelma. Niitä on aina liian vähän. Ja tää oli tällainen kaava kokeilu. Pohjalla on sama topin kaava, jolla aiemmin tein raitatopin. Tähän vaan tein rinnan alle leikkauksen ja sit tuosta keskeltä pystysuunnassa poikki kans ja neppari kiinnityksellä(helppo imettää, ei tarvii nostaa paitaa korviin). Helmaa levensin hieman ja sit tollanen kaitale vielä helmaan.Tää ei oo ihan täydellinen, mutta varsin toimiva. Ja oikeestaan tykkään tästä aikas paljo. Vois vaikka tehdä toisenkin tai kolmannen jostain muusta kankaasta. :) Tää kangashan on Nanson trikoota ja ostettu viime syksynä Triteksiltä. 

Suunnitteilla olis paljon muutakin itselle, mutta aikaa on vaan niin vähän. Jos jostain sais ostettua lisää aikaa, ostaisin. Mutta josko sitä lähtis surauttamaan taas vaikka edes yhden sauman. :)

Aurinkoista viikkoa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti