keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Kangasvarastojen täydennystä.. ;)

Viikonloppuna oli Helsingissä lastenmessut. Suuntasimme sinne lasten kanssa seuranamme mieheni pari siskoa ja toisen lapset. Meillä kaikilla oli ihan hirmu mukavaa ja mä kannoin ikasyrin pisteestä muovikassillisen kankaita kotia. :) 

Nää sieltä tarttui mukaan. Kruunu kangas on velouria ja muut on trikoita. Oishan siellä ollut paljon muitakin, mutta hillitsin itseni. :)

Kotiin paluu matkalla mutka postin kautta, jossa ootti metsolan ystävämyynnistä tilatut kankaat. Joo ja se ystävämyynti oli varmaan kuukaus sitten jo, mutta kankaat tuli vasta nyt ku ne oli jäänyt lähettämättä! :) Siis ne piti tulla ilman postikuluja hyvityksenä edellisisten tilausten mokista, mut nyt ne odotti siellä myymälässä noutoa. ;) 


Lauantaina lähettiin sitten extempore anoppilaan. Sain sitten hullun ajatuksen lähteä sunnuntaina käymään Kyyjärvellä Marimekon ystävämyynnissä ja eipä sieltäkään tarvinnut lähteä tyhjin käsin pois. :) Tässä kangaslöydöt. Ylärivi on trikoita ja alhaalla nuo kaksi ovat puuvillaa.. Oishan siellä ollut paljon muutakin, mutta joku raja sentäs.. Ei kukkaro kestä ihan kaikkea. Varsinkaan kun lisäksi tuli ostettua itselle käsilaukku ja tytöille kukkarot. 


Nyt pitäs tietenkin pyykkikoneen laulaa ja kovaa kyytiä pestä ensin reissupyykit ja sitten kankaat, mutta harmikseni pyykinpesuaine on loppu! Eli täytyy oottaa iltaan kunnes mies käy kaupassa ja ostaa sitä! :)

Ja ihan vapun kunniaks meillä on siis kolme neljästä lapsesta kuumeessa. Siis olivat jo eilen. Ulkonaki olis niin huippu ilma, mut eipä noiden kuumepotilaiden kanssa viitsi lähteä ulkoilemaan.Viimeisenä, muttei vähäisimpänä jenkeistä saapuneet.. :) Voi ihana etsy ja kaikki kaupat mitä sieltä löytyykään.. En oikeesti kestä, oon ihan just vararikossa ku en voi vastustaa niitä ihanuuksia. Nää on kaikki Robert Kaufmanin puuvilloja. 

Nyt pitäs varmaan ottaa asiakseen kankaiden leikkaus operaatio, ettei nää jäis vaan marinoitumaan kaappeihin. :) Ja sit pitäs myydä niitä joita on marinoinu kaapissa, mutta kyllästynyt. Jotakin on tullut jo myytyäkin Fb:n kangashamstereissa, mutta laatikollinen olis vielä myytävää ainakin.. ;)
Mut nyt saksimaan!  :)

2 kommenttia:

  1. Voi vitsit!! Täällä ollaan ihan kateellisia noi ihanista kankaista! WAU! Nyt vaan kone hurisemaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kone huriseekin aina kun vaan kerkiää.:) Pesen kaikki kankaat aina ennen ompelua, niin näistäkin osa vielä pesemättä.. mutta varmasti kaikki pääsee käyttöön. :)

      Poista