maanantai 28. toukokuuta 2012

Kisu takki

Ensimmäinen takki välikauteen. Tää on ollu kyllä jo käytössäkin, mut jostain syystä(lue ajanpuutteessa) jäänyt bloggaamatta. Tää on mun oma sovellus Ob:n Tinttiina takista (oisko ollu lehdessä 6/2011). Tätä on  muokattu aika paljon. Pituutta, leveyttä sekä hihoissa että muutenkin. Huppua mieleisemmäksi. Ja mitä vielä. ;) Kuminauhaut hihansuissa, hupun reunassa ja helmassa. 


Tän kisu kankaan oon tilannut Etsystä. Kiitos Fb:n oe-ryhmän olen eksynyt etsyynkin. Siellä on liikaa kankaita. Ihania ja kauheita. :) Mutta tää oli heti jotenkin käyttäjänsä näköinen. Vuori kakaana on ikean fleece peittoa. Eli tää on aika viileille keleille.


Neiti on todella tyytyväinen ollut takkiinsa. Tätä kuumeisesti odotettiin valmistuvaksi ja harmiksi tässä kesti aika kauan. Sen verta vähän on kokemusta noista takkien tekemisistä, että monta kertaa tuli sellainen tilanne et piti miettiä yön yli että miten jatketaan(varsinkin ku piti soveltaa eikä tehdä ohjeen mukaan ;) ).. Nää sovituskuvat on vähä pikasee nappastuja mummolaan lähtiessä, mutta ehkäpä niistä näkee sen mitä pitääkin... ;) paitsi taskut ei juurikaan erotu tuosta.

No tässäpä vielä lähikuva taskuista.

Tää ei onnistunut ihan täydellisesti. Vetoketju vähän kupruilee ja muutenkin monta kohtaa ois voinu onnistua paaaljon paremmin. Mutta kaikesta huolimatta tämä on jo käytössä ja ennen kaikkea sen käyttäjä on erittäin tyytyväinen. Joten sovitaan ettei saa mennä katsomaan liian läheltä! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti