sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Sunnuntai

Ihanaa on sunnuntai. Ei mitään pakkoa tehdä mitään, mutta mieskin on kotona niin on aikaa tehdä rauhassa jotakin. Eilen kävin tuossa lähikirppikseltä ja sieltä löytyikin toiselle tytölle kengät syksyyn ja toiselle talveen sekä Fisher Pricen iso maatila eläimineen. En oo niitä kerenny kuvailee. Aattelin laittaa sitten samalla kertaa tän päivän löytöjen kans. Tänään nimittäin kävin myyrmäkihallissa kirppiksellä. Sieltäkin tuli kannettua kaiken näköstä kotia. 

Mutta tässä on uusimman lasten Ottobren kaavalla tehty tunika Nanson trikoosta. Helmaa on pidennetty aika reilusti ja koko kaavaa kavennettu meijän hoikkeliinille sopivaksi. Kaveriksi tein sitten loppuun oranssit legginssit. Sovitus kuvia ei toistaiseksi oo, ku ei tuo neitokainen ole sillä tuulella että sen sais sovittamaan.
Tämän ihanan apinakankaan ostin kangashamstereiden kautta. Kiitos siitä myyjälle. Kuopus sai siitä paidan, jota joudun toki vielä muokkaamaan. Oli tässä kaavassa tuo kaula-aukko niin pieni meijän isopäiselle pojalle. 
Ja ensimmäinen virkattu kori valmistui eilen! Tykkään kovasti, vaik tää onkin vähän epämuodostunut. Ens kerralla parempi..ehkä... ;)  Jospa mä ens kerralla luottaisin vaan ohjeisiin, enkä lähtis soveltamaan niin paljon ite ku ei oo tota kokemusta vielä. Nyt on kyl tekeillä eri mallinen, mut täytynee kattoa mitä siitä tulee. Siitä sitten joskus kun se on valmis(jos se joskus valmistuu).
Ja kukapa muukaan kun kuopus tuli kurkkimaan kameraan, kun kuvailin illalla noita töitä. Kuvaamisen jälkeen, kun sain pojan nukkumaan ompelin vielä yhden housut pojalle. Ne on taas kokeiluversiot. Mut palaan niihin, kunhan saan nekin kuvattua(niihin tarttis vähän vinkkejä seuraavaa kertaa varten).
Oon niin ihastunut tähän laukkuun. Tää on kirpparilöytö viime viikonlopulta. Hintaa oli 8€ ja mietin pitkään otanko vai jätänkö. Varmasti osa hinnasta johtui merkistä, BjörnBorg, mutta otin. Nyt tää on mun lemppari. Mahtuu tenaville värkkejä ja omat jutut kans. Ja on tarpeeks taskuja, et ei oo aina avaimet ja puhelin hukassa jne. Eli ei kaduta yhtään, että tästä sen 8€ joutui maksamaan. 

Mut viikonloppu lähenee taas loppuaan ja huomenna koittaa arki. Onneks viikonlopun aikana on kerennyt rentoutumaan ja latautumaan tulevaa viikkoa varten.

Vielä jos joku viisas kertois mulle miten saisin tohon sivuun linkin omiin huutiskohteisiini! Olen huomannut monissa blogeissa sen siellä olevan (ja sitä kautta monta kohdetta huutiksesta löytänyt ja sittemmin huutanut) ja nyt tahtos iteki sen sinne laittaa. Enpä tiiä tuleeko muilla katottua sillä tavalla ku ite teen, mut eipä se nyt haittaakaan.

Nyt rauhottamaan tyttöjä. Niillä tais alkaa iltavilleys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti