perjantai 23. syyskuuta 2011

Vihdoinkin valmista!

Tilasin joskus viime talvena metsolalta ihanaa autojoustista..siitähän olisi pakko saada omalle pojalle huppari...mutta kun kangas tuli ei se sytyttänytkään niin paljon kun kuvassa...mikähän lie tulikaan sillon..lykkäsin kankaan kaapin perälle odottamaan josko siitä joskus jotain viitsisi tehdä. Ajattelin, että onneks ei tullu tilattua enempää kun puolimetriä.. Ja sekin ehkä turhaan. 

Kesällä löysin kankaan taas kaapista kun pengoin varastoja. Ja nyt tuli oikeesti sellanen fiilis, et pakko tehdä se huppari. Tää on aivan ihanaa kangasta! Tilaukseen myös mustalla pohjalla ja HETI! Hupparin leikkasin sillon heti ja aloitin ompelut. Mutta tuon nepparilistan tai mikä se nyt oikeelta nimeltään onkaan haasteiden takia lensi tämä taas nurkkaan...no olkoon sitten... 

Viime viikonloppuna äitini oli meillä käymässä ja kaivoin tuon hupparin esiin ja kysyin mitä mun pitää nyt tehdä?!? Olin monta kertaa yrittänyt saada selkoa ohjeesta sitä ymmärtämättä. Äitini näytti mitä pitää tehdä seuraavaksi  ja miten siitä jatkaa... Ja kas, huppari valmistuikin jo viikonlopun aikana.. Ja tykkään kovasti... Tää on nyt just sopivakin..

Ja siis kaavana oli OB 4/2010 Mäyrä niminen kaava. Muokkasin kyllä tuota mallia vähän enemmän meijän näköseks..Eli pituutta sekä hihoihin että helmaan lisää ja sit tuollanen hiippahuppu..

 Niin ja poikakin tykkää tästä kovasti! (hakee narulta, vaikka olis vielä märkäki!)


 Miten musta tuntuu et tuo neppari halkio -systeemi on väärinpäin?! Ja miten ihmeessä se onkin niin vaikea tehdä?!? vai onko se ens kerralla sitten helpompaa?! (ottaa päästä, ku tuossa alareunassa tuollanen tuhannen ryppyki, mut en saanu tehtyä sitä ilman ryppyä ni olkoon sitten...kelpaa meille..)


Mulla on varattuna sunnuntaiksi kirppispöytä Myyrmäkihallista, joten nyt ei kerkeä oikeen ompelemaankaan, ku pitäs valmistella kirppikselle lähtöä... Kaapit oon jo käynyt läpi, suurinpiirtein, et mitä sieltä lähtee mut viel olis vaatehuone jäljellä... APUA! Sit pitäs vissiin vähän hinnotella niitä tavaroita jossain määrin, et ois sit helpompi siellä...Mut nyt taas kirppiskamojen kimppuun!! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti