lauantai 17. syyskuuta 2011

Virkattu kori


Niin, siis virkattu kori. Mä niin tykkään. Tällainen valmistui tässä eräs ilta tällä viikkoa. Malli on neliskulmainen, vaikkei se ihan siltä näytäkään. Mutta olen tyytyväinen lopputulokseen. Tämä siis on nyt olohuoneen lelukori. ;) siis lelukori, johon mahtuu vain muutama lelu ja sen paikka on olohuoneessa. Vaikka ennen en oo halunnu olohuoneeseen mitään lelukoria, koska lelut kuuluu lastenhuoneeseen, niin nykyään meillä on ollut vain kasa leluja kuopusta varten olohuoneessa. Siis aina, koska yleensä illalla kun tytöt menee nukkumaan jää kuopus vielä valvomaan.  Tässä näkyy ehkä paremmin tuo malli, muttei sisältö.. ;)

Ja siis mikä tää vika kuva on...oli ihan pakko laittaa keskeneräinen työ... tää on siis äp makuupussi vuodelta jotain löytynyt kirpparilta joskus viime talvena. Tässä oli vetoketju rikki ja ostinkin uuden sillon heti, mutta en ole saanut aikaseks vaihdettua sitä.. Nyt sitten otin asiakseni ja purin vetoketjun. Ajattelin, että ottaisin käyttöön sitten vauvalle talvella.. Mutta...tää ei ehkä sit kuitenkaan oo sellanen mitä haluisin ite käyttää.. tykkään tästä tavallaan tooosi paljon, mut jotenki tuntuu ettei tuu käytettyä...en tiedä...nyt tässä mietinki, et laittasko uuden vetskarin paikalleen ja laittas myyntiin vai säilöiskö vielä kaapissa... saapi nähdä... viikon päästä sunnuntaina mulla onkin varattuna kirppispöytä et sinne myyntiin jos siihen päädyn tai sitte kaappiin....vaikea... mut tilaa ei olis ylimäärästä säilöä...


Niin ja toinenkin äp makuupussin tuunausjuttu on kesken, mut siitä en viitti sen enempiä puhella ennen ku se on valmis... niin miljoona juttua taas kesken...kun ois vaan aikaa tehdä.. nykyään ei kerkiä muuten ku kuopuksen päikkäreitten aikaan ja nytki istun koneella kun se nukkuu... eli jos siirtyis koneelta toiselle... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti